Wprawdzie sprzedałem ten samochód miesiąc temu, ale tylko ze względu na to że zrobił się za mały. Mam tylko nadzieję że z mojego nowego, znacznie większego i bardziej luksusowego samochodu będę tak bardzo zadowolony jak z mojego starego matrixa. Wspominam go z łezka w oku.
jak na taki silniczek to spoko
Czasami kłopot z wrzuceniem wstecznego biegu
Przy skręcie w prawo przeszkadza gruby słupek, ale można się przyzwyczaić.
Samochód jest ładniejszy i lepiej rozplanowany w środu niż niejeden droższy model z tego okresu
no to jest wada tego jednak ciasnego samochodu - brak klimy a wentylacja taka sobie
Wprawdzie sprzedałem mojego matrixa miesiąc temu, ale jeździłem nim przez 8 lat i jako kierowca nie narzekałem, gorzej dzieci z tyłu - na rodzinę 4 osoby plus piesek za małe auto. Jak jeździłem sam to ekstra, no i w sumie nie było rzeczy której bym nie przewiózł tym autem
za cicho to tam nie było
Przez 8 lat tylko przeglądy, wymiana tłumika i jakieś drobiazgi typu linka sprzęgła czy przewód wysokiego napiecia
Bardzo tanie auto w eksploatacji - niezawodne, po 8 latach zero rdzy, tyle że dzieci wyrosły i już zrobiło się za małe
Spalanie - byłem bardzo zadowolony, na trasie 5 litrów, miasto 7,5
Wprawdzie kupiłem go jako nówka i trochę wtedy kosztował jak dla mnie, ale i tak był najtańszy na rynku w 1999 nie licząc jakiś śmiesznych cinkusiów.
Przez cały czas tylko się dziwiłem że to auto a przynajmniej firma DAEWOO ma złą opinie - auto nigdy się nie zepsuło i sprzedawałem go z żalem.
Ceny serwisu i części tanie, mało pali, nie psuje się.
Wprawdzie nie kupię ponownie matrixa bo za mały, ale opinie o tym samochodzie mam dobrą.
Jak pisałem wyżej przez 8 lat nic szczególnego się nie działo
poważnych usterek brak