Trzeba go wysoko kręcić, a wtedy jako tako można pojeździć! Oczywiście zaczyna spalać paliwa wtedy jak smok!
Od początku źle wchodziła 1 i 2, a przy ruszaniu ze wstecznego szarpie! Przy 70000 wymieniłem olej w skrzyni na MOBIL 1 to bardzo poprawiło sprawę!
Dopiero po wymianie amortyzatorów na gazowe auto zaczęło się lepiej trzymać drogi. Tendencje do wychylania się na zakrętach -Trzeba uważać!
Przy odsuniętym fotelu do tyłu lewy słupek bardzo przeszkadza. Zdarzyło mi się już kilka razy, że gdy skręcałem w lewo pieszego zauważałem w ostatnim momencie!
Mam wersję z klimatyzacją ale jak ją włącze to światła się przyciemniają, a auto przestaje przyśpieszać nie mówiąc już o spalaniu. Podczas deszczu parują szyby. Zaletą jest to że autko szybko się nagrzewa nawet przy dużych mrozach
Jeśli chodzi o miejsce na nogi to jest ok. Gdy chcę wrzucić 5 to przeszkadza kolano pasażera, który siedzi obok mnie, a jak ktoś jest większej tuszy to lepiej 5 nie używać.
Dobre ale do 110 km/h. Powyżej trzeba mocno podgłośnić radio, żeby je słyszeć.
Pod względem napraw niezawodny, pod warunkiem że pilnujemy przeglądów.
Zużycie paliwa na trasie przy ekonomicznej jeździe poniżej 5l/100 km, w mięście ok. 6l/100 km. Pod warunkiem że nie włączam klimatyzacji.
Mam wersję TOP kupiłem nowy za który zapłaciłem 33000,- to raczej bardzo dużo!
Wszystko w środku trzeszczy, centralny zamek nie otwiera już 3 drzwi, elektryczne szyby od strony kierowcy już się popsuły -raczej źle
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 0.8 i 51KM 38kW