: Multifunkcyjny - zarówno dałem radę pokonać 800km bez większego zmęczenia, jak i przewieźć sporo rzeczy. Dobre auto.
Auto dla osoby bez kompleksów, spokojnej odpłaci się bezawaryjną jazdą.
Lekka konstrukcja sprawdza się dla tego silnika.
Niektórych ponosi pisząc że zbiera się szybciej od aut z silnikami 1,4 ;) wolne żarty...
Jak to ma być auto dla 2 osób to ok, przy większej ilości auto słabiej się zbiera choć tragedii nie ma. Osoby które w miarę przestrzegają przepisów będą zadowolone.
Niestety tu już słabiej. 1 i czasami 2 jest problem od czasu do czasu. Trzeba wciskać sprzęgło i próbować ;)
Nasze drogi są tragiczne, a auto sobie radzi fantastycznie. Natomiast zakręty trzeba delikatniej pokonywać, choć lubię adrenalinę ;)
Bez większych problemów.
Plastiki mnie nie zniechęcają, czuję się dobrze.
Zimą trochę trzeba poczekać aby nagrzało się auto.
Wbrew pozorom, pojemne auto. Przewoziłem nim materac 160cm na 200cm oczywiście zwinięty, w 2 osoby z zamkniętym bagażnikiem. Wiele zadziwiających rzeczy przewoziło się autem ;)
Tu słabiutko, może ze względu na wersję jaką posiadam - czyli podstawową rozbudowaną o swoje pomysły we własnym zakresie ;)
Jest dobrze, jak jeździ się z głową to pali 4-6litrów, jak wariat potrafi spokojnie 10 litrów wyssać - przetestowane obie wersje stąd wiem co piszę.
Cena? Więcej zapłacisz za robociznę niż za części..coś jeszcze?
Gdyby nie jeden \"drobiazg\" na początku mojej historii z autem dałbym \"doskonale\". Jest to auto ubogo wyposażone przez co nie ma co się psuć. Dzięki czemu ominiemy mechaników.
Brak poważnych usterek w ciągu 7 lat! Odpukać oby tak dalej ;)
- zużycie paliwa dla silnika 0.8 i 51KM 38kW