: Jak na razie 128tys. bez dotykania, byle tak dalej. Prędkość 164km na trasie Częstochowskiej- udokumentowana mandatem :)
: Zbyt głośne i sztywne, łożyska kół nie trwałe tak samo jak amortyzatory.
Na długiej trasie fotel daje w d... pasuje wymienić na wygodniejszy. Dodatkowe dywaniki gumowe znacznie poprawiają wygłuszenie. Bez zbędnych bajerów typu klima, ABS, centralny zamek da się wytrzymać a przynajmniej mniejsze koszty zakupu i napraw.
Tak na gazie jak i benzynie dynamiczność bez różnicy. Ruszając ze skrzyżowania nie zostaje w tyle.
Na zimnym silniku problemy z biegami, po krótkiej jeździe czasami zgrzytnie trzeci bieg.
Prowadzi się dobrze oczywiście bez przesadnej prędkości w zakrętach. Na dziurawej nawierzchni zbyt sztywny.
Zadowalająca, troszkę mnie wkurza że nie widzę przodu maski ale to już urok jego sylwetki :)
Bez zarzutów.
Tej ziny mrozy były spore ale po pięciominutowej jeździe w korku rozpinałem kurtkę bo było ciepło. Nawiew na przednią szybę rewelacyjny. Jak sobie wspomnę Malucha... ech szkoda gadać.
Mam 182 cm wzrostu i ważę 120 kg- miejsca z przodu mam wystarczająco pasażer obok też. Siedzenia powinny być troszkę dłuższe oparcie OK. Dwie osoby z tyłu nigdy nie żaliły się na brak miejsca. Trzy osoby dorosłe na tyle to lekka przesada.
Można normalnie rozmawiać, wiadomo nie jest to Mercedes, nie ta klasa cenowa i nie ten komfort.
Mała pojemność- małe ubezpieczenie (połowa z tego co za Uno 1,4.
Spalanie jak na taką pojemność powinno być trochę mniejsze- może to wina ciężkiej nogi :)
Ale na gazie - REWELACJA. Kraków - Zakopane troszkę więcej niż paczka fajek.
Części za przysłowiową czapkę gruszek. Nie opłaca się kupować podróbek części bo oryginalne albo w tej samej cenie lub minimalnie droższe. Jak ktoś dużo jeździ polecam instalację LPG. Szkoda że już u nas nie produkują.
pióra wycieraczek, żarówki reflektorów i stopu :)
Cewka reduktora LPG, zwarcie na stykach spowodowane solą z jezdni. Koszt cewki + wymiana 75zł. Reszta to typowe normalne zużycie- klocki, szczęki, pasek, filtry, wahacze, łożyska kół.
- zużycie paliwa dla silnika 0.8 i 51KM 38kW