Tym którzy posiadają to autko nie trzeba chyba wymieniać wszystkich walorów, no chyba że tylko mi trafił się taki egzemplarz;)Jeżdżę nim 6lat zrobiłem 100tyś.km i jest bezawaryjny nic w nim nie wymieniałem oczywiście oprócz części eksploatacyjnych.Dodam że kupiłem to autko używane 3letnie.Pierwszy właściciel też oczywiście nic w nim nie wymieniał.Posiada kilka mankamentów głównie zawieszenie i skrzynia biegów w której biegi wchodzą nieprecyzyjnie ale cóż wymagać od autka za taką cenę, nie może być idealne choć jego bezawaryjności powinny pozazdrościć zachodni producenci samochodów. Silnik jest bezawaryjny i bardzo wytrzymały i nie piszę tego tylko z własnego doświadczenia znam ludzi którzy jeżdżą matizami i mają przebiegi grubo ponad 300tyś.km bez remontu silnika więc jest to idealne rozwiązanie dla tych którzy szukają auta taniego w eksploatacji głównie chodzi o części eksploatacyjne bo spalanie muszę przyznać przy tej wielkości silnika mogłoby być nieco niższe, no i oczywiście bezawaryjnego.Jest to moje drugie auto tej marki i jeśli będę zmieniał, choć narazie niemam zamiaru, prawdopodobnie będzie to auto tej samej marki gdyż za smieszne pieniądze mozna dostać naprawdę niezawodny środek transportu.
- zużycie paliwa dla silnika 0.8 i 51KM 38kW