Autko małe, ale jak dla mnie po 7 latach eksploatacji raczej niezawodne - objechało trasę Kraków - Praga 3 razy, niezliczoną ilość razy Kraków - Wrocław i wiele, wiele innych - żadnych poważnych zastrzeżeń. Niestety przy prędkości ok 110km/h robi się b. głośno w środku
kupowałem to autko jako nowe, zapłaciłem za nie 31 tys. zł w 2001r. było ono wtedy jednym z najtańszych aut, więc nie powinienem się spodziewać cudów. Ale w sumie okazało się pojazdem bezawaryjnym, stosunkowo tanim w eksploatacji, lecz jednocześnie niezbyt wygodnym i z wyjątkowo małym bagażnikiem. Dokupiłem do niego Box na dach i obecnie nie mam problemu z powierzchnią bagażową, niestety jednocześnie wzrósł hałas w samochodzie i zwiększyło się zużycie paliwa o ok. 1 l/ 100km.
Żarówki - oświetlenie kabiny, światła pozycyjne. Po 110 tys. km trzecie światło stopu. Po 2 tys. km zaczął siłownik klapy trzeszczeć i skrzypieć niesamowicie - wymienili na gwarancji i jest OK. Przekrzywienie fotela kierowcy - po 115 tys. km oparcie fotela kierowcy przekrzywiło się w prawo - można dociągnąć na śrubie, ale po pewnym czasie skręca się ponownie - jeszcze nie rozwiązałem tego problemu.
Po 80 tys. km alternator do wymiany (dałem używany za 200 zł i jeździ na nim nadal). Po 110 tys. km. lewy przedni wahacz (wymontowanie niemożliwe w normalnym warsztacie - w ASO wycięli palnikiem i wstawili nowy za 250 zł).
- zużycie paliwa dla silnika 0.8 i 51KM 38kW