Ladny samochodzi za ta kase Moj jest bialy z pladeczko i przeciemnionymi szybkami bocznym z atestem
Przyspieszenie do 100km/h super dalej troche gorzej.Najlepsza ekonomiczna jazda do 80 90km/h to max bo jak wiecej to ubywa z baku i to duzo.Lipa troche znimi bo majo wycieki z pod turbiny ale nie tragedia. 460tys przejechane silniczek oki.
przy 320tys Lozysko na 5tym biego poszlo . raz wymieniony slimak. Pozatym spoko. Kia
raz na rok wymiana koncowke drazka koszt okolo 350zl reszte smarowanie co 2 tygodnie i chodzi . a pozatym twardy ja cholera ja ursus ale mocny i wytrzymaly:)
Bardzo dobra lusterka spoko duze mogo byc . w nocy przy orginalnych swiatlach lublina to lipa ja u siebie zalozylem xseony koszt oklo 600zl ale to juz jest superrr kazdy sie dziwii i kszyczy na sibi czy takiecos zakladajo juz w lublinach :) swaitelka moje so superr jezli ktos sobie chce zalozyc to mozna soebie zamowaic na allegro i samemu zakaladac
Moj tak ja sie jedzi do 80km/h pali na terasie 9l z podwyzono pladeko na 2150mm ale plus do tego spojlerek 90km/h 10-11l
Ogrzewanie w zime dobre moglo byc lepsze .
malo miejsca
Dobre da rade sie wytrzmac .Mam dobre naglosnienie w aucie Radio sony xplod wzmacniacz sony i tube JBL 25cmm sprzodu sie pionerki 13cm gra ladnie w drodze zatem silniczek mi sie nie przeszkadza jest ok
15litrow w miescie a trasa 9-11l
Za to cene nie jest taki zlyy mocny samochodzik ja na swoimwiecej nie woeze jak 1800kg co do nie ktorych wlascieli ze sie kurde chwalo ze wiozl 3,5tony i mu skrzynia i trurbo pada Auto gwizda tylko kierowca............sie nie dziwie ze tak jest samochod ma 1530kg w papierach .
moje xseony to nie zawodzi a takto to nie wiadomo:):)
- zużycie paliwa dla silnika 2.4 TD 90KM 66kW