: Wszystko. Wyposażenie, komfort, ergonomika, ilość miejsca, niezawodność i w końcu cena... Jako następne auto wybrał bym ten sam model lecz z automatyczną skrzynią biegów:) wtedy byłby komfort w 100%
: Podgrzewanie fotrli lubi się co pare lat psuć:/
Układ hamulcowy
: Niewyregulowany ręczny piszczy :/ baaardzo ciężko wyregulować...
Dla mnie idealnie. Podobają mi się takie auta, o takim kształęcie (wewnątrz i zewnątrz) i z takim wyposażeniem.
Silnik ładny i zgrabny, wkręca się go na wysokie obroty i czuć te 133 KM, jak ktoś chce jeździć spokojnie, nie dodaje tyle gazu i jeździ się bardzo płynnie. Na ocene 5 nie zasługuje z powodu dość wysokiego zużycia paliwa jak na dzisiejsze czasu (ale wcale nie jest tragicznie zwłąszcza z LPG).
Lekka, elastyczna. Nic dodać nic ująć. (mówie tutaj o manualnej, automatu nie testowałem)
Zawieszenie bardzo miękkie, ale na polskie drogi moim zdaniem idealne. Wspomaganie doskonałe, lekko chodzi kierownica itd. Trzyma sie drogi i ogólnie 0 problemów.
Tył jest wysoki i nie widać w tylnej szybie aż tak dużo, inna sprawa to to, że szyba jest tak wyprofilowana, że mamy wrażenie że już jesteśmy tylkiem na ściacie a mamy jeszcze z 15 cm:) W tak dużym aucie dał bym nawet 4.5 z tą widocznością.
Jak dla mnie wszystko w zasięgu ręki, nogi:) i po włąściwych stronach, we właściwych miejscach. Skrytki, schowki przełączniki, włączniki, wyświetlacze tak gdzie powinny być:)
Klimatronic wymiata! Zero pokrenteł, przełączników, przesuwaków i innych takich, same przyciski i czytelny panel lcd. Jedyny ewentualny minus, to taki, że jak jest duże słońce to oświetlony panel jest nieczytelny, ale p co ma być czytelny skoro jest opcja AUTO:)
Duuuuuuuuużo miejsca:) Duuuuuuużo przestrzeni, duuuużo wygody:)
Minusem może być to, że odkąd mam Leganze i wchodzę do większości innych aut, to dostaje klaustrfobi:P
Nie jest źle... Mogło by być ciut lepiej ale nie jest źle.
W skali od 1 do 5 dałbym 6! Czy ktoś za taką cene znajdzie wygodniejsze i lepiej wyposażone auto???
Plastykowe obciągane srebrną folią klamki wewnątrz:) obłażą... maty grzewcze w siedzeniach lubią się psuć co pare lat:(
Pojeździmy zobaczymy. Narazie nie miałem i o takowych zabradzo nie słyszałem w tym modelu.