Silnik w porządku, przyzwoite przyśpieszenie. Trochę głośny przy wyższych obrotach, ale za tą cenę...
Przyzwyczaiłem się do niej. Mogłaby być jednak moim zdaniem bardziej "sprężysta".
Bardzo przyjemnie prowadzi się auto. Wspomaganie jest w porządku i bardzo pomocne zarówno podczas jazdy jak i podczas manewrów.
Przednie słupki są na mój gust fatalne. Już raz o mało co nie zderzyłem się z motocyklistą wyjeżdżając spod podporządkowanej :(
Jak dla mnie zbyt wielki deficyt na schowki. A pseudo-półka nad schowkiem (w którym ledwo zaskakuje zamek) jest jednym wielkim nieporozumieniem i jest całkowicie niepraktyczna - za bardzo płytka i podczas jazdy dosłownie wszystko z niej wylatuje.
Latem koszmar, gorąco jak w piekle. Zimą i podczas deszczu - słabiutko i wolniutko odtajają szyby. Poza tym ogrzewanie tylnej szyby wciąż się przepala i pozostały mi już jedynie 3 druciki ogrzewające tą szybę :(
Tutaj jestem naprawdę mile zaskoczony. Miejsca na pewno więcej niż np. w Skodzie Felicii.
Koszmar!! !! Powyżej 100km/h boli głowa od hałasu. Wyciszenie jedym słowem - KLAPA !!
Spalanie 10l LPG/100km trochę dużo. Ceny napraw - w porządku, nie jest najgorzej.
Nie jest najgorzej, chociaż osobiście wolę samochód mojego ojca - skodę felicię
Odpadające lusterko jest przekleństwem w tym samochodzie!!
Pompa paliwa przy 91tys. km. Sonda lambda także od dłuższego czasu mi "świruje", ale jakoś po swojemu działa. Poza tym (odpukać) nic.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 86KM 63kW