: całą zimę pod gołym niebem i zero rdzy,można szukać z lupą i nie widać!
za te pieniądze świetny samochód, w dodatku pewne pochodzenie z polskiegom salonu, książka serwisowa,itp.
dobrze przyspiesza na trójce, na lpg na luzie falują obroty
czasami cięzko wchodzi wsteczny, ale ogólnie dobrze,nic nie haczy
u mnie po 175.000 chyba czas już wymienić amortyzatory, bo strasznie dobija po dziurach.Mimo, że dopiero wymieniłem kolumnę kierowniczą(orginalna droga, ponad 1000 zł, ale pasowała od opla za niecałe 300 zł nówka)to jadąc po dziurach,ciągle wszystko przenosi się na kierownicę.
do tyłu w sedanie cofa się na wyczucie
wszystko pod ręką,tylko nie można sobie ustawić samemu czasowo wycieraczek
w zimę po 2 km w miarę coś tam widać przez szybę, trzeba sobie pomagać szmatką
z przodu dość dużo miejsca,a z tyłu jeszcze więcej.Wszyscy, których wiozłem z tyłu zachwalali,tylko oparcie trochę pod złym kątem
silnik słychać trochę mniej,najgorzej przeszkadza opływ powietrza(nieszczelne szyby), ale zawsze można włączyć radio, poza tym ogólnie twarde plastiki i stale coś trzeszczy
no jak na silnik 1.5 to trochę lubi wypić
jak wyżej
przez rok wymieniłem tłumik końcowy i srodkowy,ale to normalne po latach. Po za tym urwał mi się podnośnik pszedniej szyby(manualny) i czasami nie świecą jakieś żarówki od podświetlenia
poważnych usterek nie było, z silnikiem i osprzętem w ogóle nic się nie dzieje narazie, po zimie zaczął mi tylko ubywać płyn chłodniczy, ale wsypałem uszczelniacz i jest dobrze
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 86KM 63kW