w sumie autko niezłe chociaż przy dłuższych trasach odczuwa się kręgosłup , szkoda że przy wysokich obrotach w baku robi się "wir" no ale to w końcu auto rodzinne a nie aston martin
lubi wysokie obroty a jednocześnie wyje , elastyczność dość przyzwoita
zbyt krótkie przełożenia
mogłyby być twardsze amortyzatory i sprężyny
w sumie jest ok mały kłopot przy cofaniu mam sedana i wkurza mnie brak tylnej wycieraczki
jest niezła widziałem gorsze , żle zaprojektowany podłokietnik łapa mi się zsuwa
przy zaparowanych szybach lepiej by mi się jechało na wstecznym , za słabo suszy przednią szybę
przy trzech osobach z tyłu jest fatalnie, natomiast z przodu jest sporo miejsca
na trasie jest ok ale nie przy wyprzedzaniu, za bardzo wyje, mój sposób na to , to podkręcenie radia , nie słychać gwizdu powietrza między szybą a uszczelką drzwi
w mieście spokojnie żłopie 10 l a w trasie schodzę do 6,4 l to nie żart { do 130km/h}
kupiłem laniego w2000r w salonie za 34,200
,po roku stracił na wartości 13,000 tylko dlatego "bo to daewoo" a koleś w tym samym miesiącu kupił sienę ,jego strata po roku wyniosła 9000.dzisiaj ja dalej jeżdze a koleś wymienił chyba wszystko co tylko można było i pluje sobie w brodę za ten zakup co więcej jest w naprawie niż na ulicy.
właściwie nie mam do czego się przyczepić bo to że skrzypią plastiki to normalne, szyby lubią same nieznacznie opadać
wymieniałem pompę wodną , naturalnie wszystkie paski i płyny ,żarówki
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 100KM 74kW