Auto niedocenione, spowodu na dość nową markę. Za tą cene (mowa o nowym samochodzie) sie nie kupi lepszego nowego auta.
Co do silnika nie można narzekac, prawda, pali trochę dużo,ale za to jest w miarę elastyczny i dość dynamiczny.Po 110 000 zaczął zabierać sie za olej,ale czego oczekiwać po aucie za tą cenę.
Żadnych problemów. Pracuje bardzo płynnie.
Układ jezdny jest najgorszą rzeczą w tym samochodzie, niedostosowany do mocy, w zakrętach trzeba sie mocno trzymać w wypadku dachowania,do miejskiej komunikacji stworzony.
Minus za martwe pole,poza tym bez zastrzezeń.
Nie jest to mozę Mercedes,ale konstruktorzy wszystko w miarę potrzeb umieścili na swoim miejscu.
Szybko sie nagrzewa i w całym aucie. Tylne szyby nie sa zaparowane, wszystko okej.
Bez rewelacji,ale też bez znaczących uwag.Mam ponad 190 i nie mam na co nażekać, gorzej z tyłu.
średnio w nim z wyciszeniem,ale to takie auto ze nie moze być idealne;D
Moim zdaniem za dużo spala, naprawy nie są drogie, przegląd w serwisie kosztuje 400 zł. Pali ok 8l.
Jak na auto za tą cenę, to rewelka.Nigdy nic sie nie zepsuło, wymieniane tylko cześci ulegajace eksploatacji.Raz padła linka od zmiany trybu nagrzewania,ale za kilka groszy naprawili ja w serwisie.
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 100KM 74kW