Generalnie jeździłem tym cudem przez 6 lat. Usterek było mase ale nigdy mi się nie zatrzymał na drodze, a cena zakupu rekompensowała późniejsze naprawy które w sumie nie były zbyt drogie. Komfortu jazdy trudno szukać. Samochód do pracy za małe pieniądze. Po przejechaniu 180 tysi i 11 latach eksploatacji sprzedałem za cene złomu bo znowu padło pare rzeczy a i rdza zaczęła się pojawiać
Silnik w miare ok. Z tym elementem akurat miałem najmniej problemów.
Nie fajnie. Miękki, telepiący się. Co chwila jakieś problemy. Jak nie łącznik stabilizatora to inne łożyska.
Przód ok tył mogłoby być lepiej.
Zaparowane szyby podczas deszczu to standard.
Jako kierowca może być. Jako pasażer nigdy nie siedziałem :)
Dramat. Powyżej 120 czujesz się jak w rudym 102. Do tego opuszczają mi się tylne szyby co powoduje że dochodzi świszczenie i nawet radio niewiele pomoże.
Z LPG nie wyglądało to źle
Dramat. Podczas 5 lat padło mi podświetlanie zegarów, licznik (obrotomierz), gałka kierunkowskazu (przestała odbijać), elektryka szyb,
Sonda LAMBDA ze dwa razy, podobno przez LPG. Do tego: łącznik stabilizatora, pompa wody, pompa olejowa, łożyska (dwa razy), dwa razu tamowałem wyciek oleju z silnika (wymiana oleju była zawsze na czas), wymiana pękniętej szyby (nie odprysk, ot tak sobie pękła)
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 100KM 74kW