Auto świetnie nadaje się jako pierwszy samochód. Jest niedrogie, jeżeli Cię na nie stać, to stać Cię również na jego utrzymanie. Materiały, z których jest zrobione są naprawdę kiepskiej jakości. To motywuje do własnych przeróbek i innowacyjności, a przy tym nie szkoda auta. Myślicie, że to zaleta? Jeżeli tak, auto jest dla Was doskonałe. W przeciwnym wypadku będziecie narzekać bądź stanie się jedynie autem wsiądź-wysiądź-zużyj-sprzedaj za dwa lata.
Żeby weszła dwójka i piątka, trzeba poprawnie prowadzić gałką. Zero elastyczności w tym względzie. Być może to jedynie mój problem, w każdym razie przeszkadza mi to.
Podoba mi się duże lusterko wsteczne; co przeszkadza: słupki - szerokie i w wyjątkowo niedobrym miejscu.
W zimie ciepło. Niestety jedyny sposób, jaki do tej pory znalazłem na parowanie szyb w tym aucie, to uchylenie szyby.
Miejsca bardzo dużo. Może poza bagażnikiem.
Czy folia na drzwiach wystarczy? Mi nie - zmieniam. Fabryczne rozwiązanie jednak jest.. hm.. tanie?
12-13 litrów. To za dużo. Może wymiana filtra powietrza pomoże, czas pokaże.
Przeglądu jeszcze nie robiłem, natomiast napraw jest sporo. Mam jednak nadzieję, że jedynie na początku. Ceny części przeciętne. Powiedziałbym - proporcjonalnie do ceny.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 100KM 74kW