Za taką kasę ciężko byłoby mi znaleźć samochód tej wielkości z takiego rocznika. Znacznie bardziej wolę mojego lanoska niż jakiegoś sprowadzanego golfa z 93 r. z przebiegiem 200 000 km.
Jak na auto o mocy 86 KM przyspiesza naprawde przyzwoicie. Jedynie chciałbym mieć nieco lepszą elastyczność na wyższych biegach. Ale to nie auto rajdowe więc nie narzekam.
Krótkie skoki lewarka. To mi się podoba. Poza tym zimątroche ciężko wchodzą biegi no i przy dynamicznej jeździe potrafią haczyć.
Zawieszenie trochę za miękkie jak dla mnie i na dodatek chałasuje. Ostatnio słyszę jakieś denerwujące stuki z tylnej części zawieszenia. Być może jakieś tuleje są do wymiany. Ale na polskich drogach to i tak dużo zniusł. Wcześniej miałem Peugeota 106 i to była prawdziwa katastrofa. Co miesiąc coś wymieniałem.
Jak wspomniałem wcześniej miałem Peugeota 106 więc tam była znacznie lepsza i dlatego pod tym względem nie mogę chwalić lanosa
jest dobrze. Naprawdę wszystko pod ręką, obsługa wszystkiego prosta.
Ja tam nie narzekam
Dla mnie bardzo dobra. cztery osoby wygodnie jadą
silnik na wyższych obrotach nie jest najcichszy ale przecież to nie mercedes czy Volvo. Ten samochód kosztuje naprawdę niewiele więc nie można wymagać komfortu i wyciszenia jak w jakiejś prestiżowej limuzynie. Jedyna rzecz jaka mnie drażni to dziwne buczenie jak wcisnę gaz do dechy przy niskich obrotach.
trochę mi chleje, ale właśnie zakładam LPG więc liczę że będzie ok.
Ja bym chciał żeby tylko zawieszenie było cichsze a tk poza tym to naprawde dobrze
Pod tym względem super. Wymieniam tylko elementy eksploatacyjne.
Nic
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 86KM 63kW