Samochód klasy średniej przy tak minimalnych kosztach eksploatacji zasługuje na 5 ( jest to już mój trzeci samochód daewoo od 1998r.)
Auto kupiłem nowe i sam je eksploatuję, używam je codziennie. Do silnika z instalacją LPG należy zmienić natychmiast po zakupie przewody wysokiego napięcia oraz świece zapłonowe na te z najwyższej "półki", wtedy nie będzie kłopotów z "bujaniem" obrotów oraz "strzelaniem" w dolocie.
Wszystkie biegi do przodu idealnie, wsteczny nieraz nie chce "wejść" i stawia opór, ale jest na to rada, wystarczy ponowić próbę na "pół" sprzęgle i jest OK.
Po założeniu rozpórki kielichów przednich nie ucieka na zakrętach i nie "nurkuje"
Zagłówki tylne wcale nie przeszkadzają w widoczności, "martwe pole" z boków nie jest problemem.
Siedzenia przednie trzymają dobrze, ale mogłoby być lepiej.
W zimie bez osłony dolnej lub górnej wlotu powietrza na chłodnicę długo się nagrzewa, ale jest to do zaakceptowania
W modelach bez regulacji kierownicy jest pewne utrudnienie dla osób powyżej 176 cm.
Powyżej 120 km/h dość hałaśliwy silnik jak i nieszczelności w uszczelnieniu okien.
Przy tej klasie samochodu płacę tylko za przeglądy i części wymieniane zgodnie z zaleceniem producenta.
Za taką cenę samochód klasy średniej
Mam samochód już 3 i pół roku i nie miałem żadnych niespodzianek
Nie było żadnej poważnej awarii
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 100KM 74kW