Jak na razie jestem bardzo zadowolony! Auto dynamiczne, bardzo elastyczny silnik. Nim się nie da jechać wolno, spokojnie. Auto aż samo się rwie do jazdy, szybkiej i dynamicznej! Potwierdzam opinię, że na Lanosy najbardziej narzekają Ci, którzy nimi nie jeżdżą. Leczą swoje kompleksy po sprowadzeniu starych i zajeżdżonych gruchotów zza Odry... Ja wolę nowsze autko, kupione w polskim salonie, serwisowane i tanie w eksploatacji. Lanosik od razu dał się polubić i oby tak dalej!
Super! A jaki elastyczny... Nie ma obaw przy wyprzedzaniu TIR-ów!
Ogólnie bardzo OK. Jedynie gdy silnik zimny, to wsteczny wchodzi trochę ciężko, ale tylko pierwszy raz.
OK
Bałem się, że będzie gorzej, a jest całkiem OK.
Ekstra
Bez uwag.
Nie narzekam. Bardzo wygodnie. Z tyłu pewnie trochę gorzej, ale ja jeżdżę z przodu... ;-)
OK, jedyne co, to drzwi trochę głośno się zamykają.
Przeglądy - taniocha. Napraw nie robiłem, ale z tego co wiem części tanie jak barszcz. A spalanie? Na gazie przejechałem tylko 300 km i żyłowałem go strasznie, tzn. na trasie 185 km/h, po mieście bardzo ostro i w takiej jeździe spalił 12 litrów gazu na 100 km, więc chyba bardzo OK.
Cięzko za tę kaskę kupić inne podobne auto.
Po skręceniu w lewo nie odbija mi kierunkowskaz i muszę sam go wyłączać, ale to drobiazg. Reszta OK.
Na razie brak i oby tak dalej!
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 100KM 74kW