Fajne auto w dobrej cenie, wygodne, bezawaryjne. Złodzieje się za nim nie oglądają:)
silnik jest zwinny, elastyczny, pracuje równo i cicho,
przełożenia bardzo dziwne, zbyt krótkie biegi 1 i 2, skrzynia chodzi precyzyjnie, problem tylko przy niskich temperaturach ciężko wchodzi jedynka
nie można narzekać, zawieszenie jest dość miękkie, ale nie na tyle żeby się źle prowadziło, układ kierowniczy dokładny.
nie narzekam, z każdej strony dobrze widać, może przednie słupki zbyt szerokie, ale w tej klasie aut to standard.
plastiki twarde, podatne na zarysowania, ale naprawdę dobrze spasowane, nic nie trzeszczy, w poprzednich autach zawsze jakiś \"świerszcz\" dokuczał, tu cisza.
cięgna zmiany położenia nawiewu dość nie dokładne dlatego przy włączeniu nawiewy na szybę część nadmuchu i tak idzie na nogi. Grzeje dobrze.
Jak na taki rozmiar auta to naprawdę jest wygodnie, zarówno z przodu jak i z tyłu.
jest bardzo dobrze, jedyny problem to uszczelki drzwi.
w brew obiegowej opinni nie mogę narzekać, jeździłem kilkoma autami na gaz i wszystkie paliły podobnie, latem normalna jazda 9,5l gazu, trasa gdańsk- katowice przy oszczędnej jeździe 7,5l. Mało się psuje, naprawy tanie jak do tej pory spręzyny tył.
Za niewielkie pieniące auto młode, z udokumentowaną przeszłością, myślę że warto
jedynie linka od sterowania nawiewem
padła pompa paliwowa.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 100KM 74kW