Nie duże pieniądze za kawał fajnego samochodu. Wymieniłem klocki hamulcowe tył, olej, filtr oleju całość z robocizną u mechanika 450,00 zł. Koszty serwisu są nieduże. Problem z częściami zewnętrznymi np lampy
Trzeba się \"skupić\" przy zmianie biegów podczas manewrowania lubi wchodzić 3 zamiast 1
Jak na razie dobrze
do tyłu trochę kiepsko. Wystający opadający bagażnik ogranicza widoczność przy manewrowaniu na parkingu
Jeżdżę cały czas trafikiem i za nisko mi się siedzi w evandzie. Na poczatku nie mogłem przywyknżć do mocno pochylonej przedniej szyby. Regulacja fotela kierowcy pozwala dobrze sie \"ułożyć\" i przejechanie 300 km po polskich drogach jest nie odczuwalna dla kręgosłupa.
Szkoda że w moim nie mam popdgrzewanej przedniej szyby. Trochę paruje. Ale jak sie włączy klimatyzację lub 2 bieg nadmuchu jest ok
Wielkie i przestronne
Powyżej 100 km/h słychać opony i szum. Silnika wcale. Szum z opoon to pewnie od klasy gumek.
Gorzej. Ale nie umiem porównać z innymi benzynami i LPG. Na benzynie jeżdżę pierwszy raz Evandą i trochę szok. Benzyny 7-12 l/100 km. LPG to już rozrzut poważny. Trasa 10,5 miasto zimą przy częstym uruchamianiu silnika to 17 l.
Wielki i przestronny samochód. Spory bagażnik. Brak korozji. Cichy i wygodny. Fajny, ładny samochód i niedrogi. Jak ktoś chce wydać mniejsze pieniądze i nie zwraca uwagi na markę.
Na razie nic
Na razie brak.