: Wyposażenie. W moim egemplarzy mam wszystko oprócz tapicerki skórzanej i podgrzewanych foteli :D
Brak poważnych uwag. Jedynie to, że jeśli ktoś szuka auta z klimą to polecam 2,0l silnik. Przy 1,8 i LPG odczuwa się momentami brak mocy.
Po takim przebiegu jest problem z wbiciem biegów. W moim egz. kłania się sprzęgło. Jest jeszcze orginalne :D
Co tu można powiedzieć. Rozbiłem zawieszenie na naszy POLSKICH DROGACH. Łączny koszt naprawy kosztował 150zł. Tak więc to jest kwota serwisowania malucha. :D
jeździłem innymi autami, w których wiecznie jakieś partie ulicy były zasłaniane przez szerokie słupki.
nic dodać nic ująć :D
Wersja z klimą jak się rozgrzeje to jest fajnie. Nawet po godzinie czy po dwóch autko się odpala i co?? Odrazu grzeje. Ilość płynu chłodniczego robi swoje. Mankamentem jest to, że długo się grzeje. Wentylator mógłby być bardzziej wydajny
rewelacja. Gwarantuję, że w popularnym Mercedesie W124 jest dużo mniej miejsca.
Bardzo dobrze, choć po 260 000km wypada wymienić uszczelki na drzwiach.
Jak to autko z taką pojemnością i taką masą. W mieście pali około 12-13l LPG, w trasie potrafi spalić 8,5l LPG. Naprawy tanie. Przez cały okres użytkowania niajwięcej kosztowała mnie pompa paliwowa.
Brak. Same eksploatacyjne sprawy.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 95KM 70kW