nie sprzedam go za nic, a chyba jeszcze jednego z Niemiec ściągnę dla ojca a tego mu zabiorę bo na zmiane jeździmy, mam do niego sentyment, będę jeździł aż sie rozpadnie a na tym silniku zrobię chyba jeszcze wiele kilometrów, jak się dogląda na czas płynów to jest naprawdę niezawodny, to chyba najlepsze Daewoo jakie powstało
syntetyczny olej i dobry gaz i jest ok, a do tego po założeniu zworki od lanosa jeszcze równiej na wolnych obrotach, to chyba jeden z najmoniejszych punktów auta na gazie z poj. 1,5 i przebiegu 194000 km wycisnąć bez trudu 180km/h to chyba nieźle
wsteczny czasem oporny, ale na trójce do dechy i nawet można 120km/h wycisnąć
trochę miękki ale w Polsce to dobrze bo po przejechaniu kilkunastu kilometrów miałbym drgawki:)), całkiem, nieźle znosi nasze drogi np. oryginalny sworzeń padł dopiero przy 120000km, z przodu jeszcze fabryczne amorki
tyle szyby to musi być widno nie
wsio na miejscu i pod ręką
zimą ekstra grzeje ale szkoda że klimy nie ma
rewelacja, jak rodzice kupili to auto ja miałem 11 lat i jak wsiadłem z tyłu to normalnie jak w jakiejś sali na zamku tyle miejsca :) no ten bagażnik już nie jedno przewiózł
jak na tą klasę jest dobrze
z gazem fajnie wychodzi a spalanie niżej to LPG
5 za silnik, stosunkowo wysoką niezawodność i przestronność, dla mnie żarówki i drobna rdza się nie liczy, esperak wiezie mnie zawsze i wszędzie;) a jak kto chce porady jak prosto i tanio coś przy esperku usprawnić to na stronę klubu espero, fajne porady, mi zworka pomogła:)
na gwarancji z tych drobiazgów to siłownik centralnego zamka, czasem żarówka i antena się zapiekła ale zrobiłem sam i działa:)) tyle już lat, raz pękły podstawy sprężyn zimą ale te nowe już nie pękają, trochę rdzewieje blacha, i siedzenia się trochę wysiedziały
jedyna poważną usterką było oderwanie się kabla masowego po siedzeniem kierowcy ale nie wiem z czyjej winy może użytkownika? tam różne rzeczy pod tym siedzeniem jeżdżą:) sytuacja była komiczna bo auto czasem zmuszało do postoju i nie wchodziło na obroty i wyglądało to jak zwarcie w instalacji el.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 90KM 66kW