: wielkość miejsca w srodku i bagażnik szkoda tylko że kanapa nie składana
: dolne poszycia drzwi
za 1500pln nic lepszego w tym roczniku i wielkosci nie kupisz poprostu kto nie patrzy na znaczek nie pozaluje zwracać nalezy tylko na korozje drzwi progów tylnych błotników i na termostat bo może skończyc wymianą uszczelki pod głowica a i tak warto kupić ten samochód polecam
fajnie zbiera się chodz to tylko 1.5
skrzynia jak w oplu biegi wchodzą płynnie i bezproblemowo
dobrze tłumi nierównosci trzyma się jezdni szeroki rozstaw osi jednak dużo daje co do zawieszenia to tylko 306 ma lepsze a wiem co mówie miałem takiego w sedanie
widocznosc ok chodz mogło być lepiej ale nie ma co narzekac
wszystko na swoim miejscu tak jak powinno byc
w moim egzeplarzu troche slabo daje ogrzewanie ale moze to tylko u mnie nie wiem
siedzi się w miarę wygodnie a z tyłu wypas miękko i jeszcze wgodniej
jak się ma szczelny układ wydechowy to nie ma co narzekac
jak na takie gabaryty i motor 1.5 to pochwała za zużycie paliwa między 7-8 duży plus
Co mogę dodać za te kasę auto super a jeszcze w gazie to genialnie jeśli chodzi o zakup zwracajcie uwage na progi i drzwi tam lubi działac korozja po za tym uwagę na elektrykę szyb i centralny zamek i tyle motor i skrzynia ok i jeszcze zwracajcie uwagę na termostat bo jak to w moim wypadku kosztowało mnie to uszczelkę pod głowicą polecam ten samochód każdemu kto nie dysponuje duża kasą warto
są małe drobiazgi jak szyby i centralny zamek ale i to zdarza się w innych autach
pali w mróz biegi wchodza to co chcieć więcej czeka mnie tylko wymiana uszczelki pod głowica ale cóz poprzedni własciciel o termostacie zapomniał a teraz wiadomo spadło to na mnie
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 90KM 66kW