: Można je kupic nawet za 3000zł w niezłym stanie jak na koreańczyka.
: rdza bardzo lubi jeść koreańską blachę, uwielbia.
: elektryka pada, centralny, oświetlenie wnętrza... marnie
Tanie, przestronne auto niedrogie w utrzymaniu. Niska cena, niska jakośc wszelkich użytych w nim materiałów.
Zsilnikiem nie mam juz problemów, jednak zaraz po kupnie kilka razy nie odpalił i kilka razy trzeba było dzwonić po lawetę. Przy 180tys wyrosła ogromna dziura w przewodzie łączącym filtr powietrza z wtryskiem i po wymianie chodzi dużo lepiej.
Biegi wchodzą dość cięzko, czasem problem z wrzuceniem wstecznego. Chyba trzeba pomysleć o naprawie.
Bardzo miekkie zawieszenie. Ciągle coś w nim stuka. Jednak bardzo komfortowo sie dzięki tej miekkości jeździ, dziury są mu niestraszne.
Dobra widocznoiśc w każdą stronę. Nie mam sie do czego rpzyczepić.
Niby wszystko jest tam gdzie powinno byc, ale jednak coś nie pasuje. Niestety nie umiem dokładnie tego okreslić.
Wszystko ładnie działa. Dośc szybko się nagrzewa, nie ma problemów.
Przestrzeń to duży plus espero. Dużo miejsca z przodu i tyle samo z tyłu. Przestronność to mocna strona tego auta.
Nieszczelne uszczelki, wszystko szumi. Bardzo głośny szum z drzwi pasażera kierowcy, w serwisie nie potrafią mi tego naprawić. Przy 130km/h zagłusza radio.
Pali ok 10l gazu na 100km. Części są teraz dośc tanie, ogólnie autko tanie w utrzymaniu. Portfel nie ucierpi. Naprawy może i nie są może i rzadkie, ale nie są też drogie.
Auto bardzo tanie. Jakośc niższa niż cena.
Wszystko co mogło odpaść już dawno odpadło (mówię o wyposażeniu wnętrza). Cześto problemy z rura wydechową, coś często sie urywa sama. Popsuł się centralny zamek. Jeszcze kilka duperelków, znajomy mechanik dobrze zna już moje auto, często sie widujemy.
Na samym początku problemy z silnikiem. Teraz ok.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 90KM 66kW