Niestety, auto fatalnie się prowadzi. Widoczność do przodu zła. Spalanie zdecydowanie za wysokie. Na każdym kroku widać oszczędności posunięte do absurdu. Tak się prowadziły Polonezy czy Fiaty 20 lat temu a nie współczesne , nowoczesne nowe auta. Gdyby nie było firmowe to oddałbym je i zażądał odszkodowania. Pojazd chyba tylko dla emeryta do jazdy raz w tygodniu do kościoła i nie przekraczania 35 km w mieście i 80 km na autostradzie
silnik w miarę dynamiczny , ale daleko mu do pracy jednostek np.TSI. Oszczędny nie jest
tyle że jest i wybiera przełożenia
Nie spotkałem się z tak złym układem kierowniczym i zawieszeniem w nowym aucie . To samo rondo przejechałem najpierw swoim autem (z50km/h) potem Ibizą ( 60/h)po godzinie Loganem (50/h). Można się rozbić , auto jest totalnie niekierowalne i nieprzewidywalne . Te same warunki , pogoda też, nie było ślisko, zakręty pokonuje jakby było totalnie przeładowane. hamulce jak w kilkunastoletnim aucie z koszmarnym przebiegiem
Prawie żaden .Fotele niewygodne, kierownicy nie dałem rady do swojej postury wyregulować , a do przodu trzeba jechać na wyczucie , nie widać obrysu auta z kabiny
Koszmar
działa.jakoś
przeciętnie
bardzo przeciętnie . odgłos kosiarki i budżetowych, niby markowych opon
niby dobra cena , ale spalanie tylko do zaakceptowania, do danych fabrycznych trzeba z 2 litry dodać
Zawiodłem się bardzo, odradzam zakup. Chociaż wygląd zewnętrzny nie jest taki straszny
- zużycie paliwa dla silnika Tce 90KM 66kW