Oceny Dacia Logan II MCV Facelifting

Najnowsze oceny Dacia Logan II MCV Facelifting

4,3
~krakus 2
MCV Facelifting 1.2 SCe 73KM 54kW
Pojazd kupiony do firmy głównie do przemieszczania się z punktu A do punktu B. 90% trasy jest robione w mieście. W tym segmencie cenowym i wielkościowym, praktycznie nie ma konkurencji. Wyposażenie pojazdu jest adekwatne do ceny i kupując Logana , świadomie podejmowałem decyzję godząc się na takie niskobudżetowe rozwiązania. Mocy i przyspieszenia są wystarczające do jazdy po mieście ale na trasie to już mu brakuje. No cóż - to nie jest Ferrari...
~Wojtas
MCV Facelifting 1.2 SCe 73KM 54kW
To doskonałe auto dla rodziny szukającej możliwości prostego przemieszczania się. Było na prawdę tanie (38.900 zł) a za tą cenę miałem klimatyzację, radio z bluetooth etc. Jakość wykonania jest adekwatna do ceny za pojazd, ale faktem jest, że od 4 lat w aucie wymieniłem tylko akumulator (nie licząc oleju czy filtrów)! Szkoda, że już ich nie robią na nowej platformie, bo wymieniłbym na nowszy model...
~Chao
MCV Facelifting 0.9 TCe LPG 90KM 66kW
Przed zakupem zastanawiałem się między Dacia, Fiatem Tipo a Peugeot 301. Zdecydowałem się na zakup Logana w wersji MCV i z perspektywy czasu nie mogłem lepiej wybrać. Niskie spalanie, dynamiczny silnik i ta przestrzeń w środku. Za te pieniądze - polecam!
3,2
~Paweł S
MCV Facelifting 0.9 TCe LPG 90KM 66kW
Słabo. Moim zdaniem auto zawiodło w wielu aspektach . Rozumiem próbę wprowadzenia taniego modelu. Jednak są pewne rzeczy, na których nie można oszczędzać. Na minus: Brakuje mocy oraz komfortu jazdy. Na plus: Oszczędności (ale nieproporcjonalne do jakości jazdy) Pakowność
3,3
~Bartłomiej
MCV Facelifting 0.9 TCe 90KM 66kW
Samochód bardzo budżetowy i to widać na każdym kroku. Nie bardzo sprawdza się w roli do jakiej go stworzono.
~Trapolo
MCV Facelifting 0.9 TCe 90KM 66kW
Kupione jako zapasowe autko. Troche za duze - teraz kupulbym Sandero. Zawsze sprawne - idealne na krecenie sie w poblizu. Bagaznik potega! Na trasie najbardziej daja we znaki fotele.
Dziennik kosztów dla Dacia Logan II MCV Facelifting
6,4
7,2
4,1
~Łukasz
MCV Facelifting 0.9 TCe 90KM 66kW
W takiej cenie bardzo dobre auto. Szkoda, że nie ma mocniejszych silników nawet za wyższą cenę bym kupił.
4,3
~Michal
MCV Facelifting 0.9 TCe 90KM 66kW
Auto jak na te pieniądze ok. Nie psuje się, komfort nie najgorszy pojemny bagażnik.
3,8
~Andrzej
MCV Facelifting 0.9 TCe 90KM 66kW
Dobry jak na swoją cenę, ale nie powala. Nówkę dostałem na weekend na jazdę próbną.
4,5
~rafał_synak
MCV Facelifting 0.9 TCe LPG 90KM 66kW
to moje trzecie nowe auto i jestem mile zaskoczony. Fakt, że lubię prostotę i daćka właśnie taka jest. Auto tanie i bezproblemowe i z fajnym silniczkiem.
Dacia Logan II MCV Facelifting