: Przestrzeń. To spore kombi, ale na tym kończą się zalety.
Układ hamulcowy
Duża przestrzeń. Ale to jedyny plus. Wiele jeżdżę różnymi autami, małymi i dużymi (autobusy, ciężarowe). Jak wsiadałem do mojej, na szczęście byłej już, dacii, to trochę jakbym wsiadał do 40 letniego Ursusa.
PŁYWAJĄCE OBROTY, które są wg. producenta NORMĄ, w XXI wieku - mam to na piśmie. Chyba wszelki komentarz jest zbyteczny? DNO DNA. Nie kupujcie ich diesli.
Nieprecyzyjna.
Wysokie zawieszenie - to plus tego auta. Trwalsze chyba od fiata. Innych plusów nie znam.
Normalna widoczność, jak w każdym tego typu aucie.
Niewygodne, twarde fotele, byle jakie plastiki. Ogólnie żenada.
Kiepsko.
Sporo miejsca, naprawdę duże kombi. To jeden z niewielu plusów.
Nie jest najgorzej jak na diesla.
Dobre spalanie. ASO proponuję omijać szerokim łukiem. Nie chcę wchodzić w szczegóły, ale sprawa prawie obiła się o sąd.
DNO. Za takiego grata takie pieniądze. POMYŁKA. Sam dałem się wrobić dlatego wiem co piszę.
Sypie się i tyle. A 3letnia gwarancja to FIKCJA. Każda część ma osobną gwarancję, uzależnioną od przebiegu i roku. Tyle że nie powiedzą Wam tego jak kupujecie auto, a jedynie jak się bedziecie mocno dopytywać w serwisie. Sprawdzcie sami zresztą. Ja dałem się nabrać dlatego dziś wszystkich przed tym przestrzegam.
Pływające obroty w nowym fabrycznie aucie. Podobno to NORMA. Mam to na piśmie. A najlepsze, że sami o tym nie wiedzieli i wymieniali po kolei część, aż napisali do Francji hahaha;))) Tacy z nich "fachowcy". WSTYD!
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 dCi 75KM 55kW