Auto oceniam na dobry, jest przestronne wysokie, ma dobrą widoczność, 7 miejsc łatwy dostęp do bagaznik, który po złożeniu siedzeń jest mega
jednostka trochę przestarzała ale ja sportowcem nie jestem, ważne ze ma dobry moment, wiec nie mam problemów z podjazdami i wyprzedzaniem, minus za głośną prace
skrzynia to jeden ze słabych punktów, może zestrojenie nie jest najgorsze to niestety jej terkotanie już tak pracuje głośno ale niestety ten typ tak ma
Jest dobrym kompromisem na nasze drogi miękko zestrojony, nie pracuje zbyt głośno ma bardzo dobre hamulce zaskakująco, małym mankamentem jest wchodzenie w zakręty z racji że jest wysoki lubi się przechylić ale nie do przesady robilem pare ostrych zakretów i było ok
mocna strona Logana przejrzysty w kazdym kierunku dobre światła duże lusterka to jest jeden z mocnych punktów samochodu
o ile same liczniki i gałki przy kierownicy są ok to konsola centralna jest już poniżej krytyki przyciski są widoczne i duże ale za nisko osadzone pasażer jakby chciał pokrecić w radiu to może dostać z lewarka podczas zmiany biegów to duży minus trzeba gimnastyki przy tym
Ogrzewanie kolejny atut logana nawet w duze mrozy po przejechaniu kilometra już grzeje odczuwalnie, w lecie też super dmucha wadą jest odparowanie szyb mogło by być szybsze
Trzeba sie przejechać zeby stwierdzzic z moim wysokim wzrostem jest ok pasażerowi tylnej kanapy mają również dużo miejsca plus za to że siedzą wyżej kolejny plus za trzeci rząd siedzeń też wyżej i przestrono auto śmiało może wieźć 7 dorosłych ludzi
autko jest tylko znośne do pewnej predkości później i silnik i szum zaczynają dokuczać
koszty mozna podzilić na ASO i na dobre warsztaty rozrząd nie tani a ASO ale można taniej zrobić klocki tarcze ok wymiana w ASO oleju i przegląd tanio
wiemy co kupujemy co się mamy spodziewać i tak dokladnie jest
dużo ale wszystkie usuwane na gwarancji.
1. stukająca poduszka silnika wymiana
2. cieknący jakiś element z chłodzenia