Samochód kupiony po długiej analizie i przemyśleniach nowy czy używany ze wszystkimi wadami i zaletami a jest ich nie mało po prostu świadomy wybór
Zdecydowanie najlepsza strona tego samochodu czuć te 150 km szybko się zbiera z każdego biegu czuć moc do 140 bez żadnej zadyszki szybciej narazie nie jechałem
I tu jest najsłabszy element no nie jest to sportowa skrzynia trzeba wolniej trochę zmieniać biegi i to psuje frajdę z jazdy
Dla mnie w sam raz przy prędkościach parkingowych wspomagany tak że można jednym palcem kręcić dobrze się manewruje przy większych prędkościach się usztywnia myślałem że będzie gorzej że będzie za miękko tak nie jest dobrze wybiera nierówności może mogło by być bardziej wyciszone
Jeśli chodzi o wygląd to podoba mi się Duster na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach a jeśli chodzi o lakier no to co nowoczesne lakiery bio tak mają że są słabe przynajmniej ocynk jest
Nie dam 5 bo do tyłu jest tak sobie ale czujniki i kamera robią robotę i duże lusterka do przodu i na boki super siedzi się wyżej od innych wszystko lepiej widać
Ideałów nie ma tu jest wszystko pod ręką przyciski od tempomatu są na kierownicy już a nie gdzieś między fotelami ... Joistik za kierownicą do sterowania radiem głośności jest bardzo wygodny ekran multimedia w sam raz z początku trochę nie mogłem znaleźć wygodnej pozycji za kierownicą ale już się znaleźliśmy no nie wiem co jeszcze podłokietnik jest gniazda usb są i dla pasażerów bagażnik duży nie wziąłem koła zapasowego wyjąłem styropian i mam pełen bagażnik mi nic nie brakuje
Dobrze chłodzi narazie wiosna i lato nie wiem jak grzeje
Mogło być lepiej dla pasażerów z tyłu na nogi ale nie wiem nie jeżdżę z tyłu:) a dla kierowcy i pasażera z przodu w dam raz mam 178 cm wzrostu
Myślałem że będzie gorzej naprawdę do prędkości autostradowych jest naprawdę dobrze a szybciej raczej nie będę jeździł chyba że chwilowo a pozatym benzyna droga ;) może wycisze nadkola z nadkoli trochę szumi i przenosi hałas podczas pokonywania nierówności
Pakiet przeglądów na pięć lat i gwarancja powinny załatwić sprawę no i dbanie oczywiście jak coś się sypnie to i tak takiej niż u każdej konkurencji
Uważam że stosunek cena jakość jest rewelacyjna kawał fajnego tak fajnego auta 150 km 4x4 Duster daje tyle ile kosztuje jakby dawał więcej to by kosztował więcej są pewne niedociągnięcia ale tak jak piszę lepiej wykonany znaczy droższy a mi to odpowiada
Nic nie wiem leję tylko benzynę
Nic nie wiem leję tylko benzynę