Oceny Dacia Duster I SUV 1.5 dCi 107KM 79kW 2010-2013

użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Dacia Duster I SUV 1.5 dCi 107KM 79kW 2010-2013

~Maciej
SUV 1.5 dCi 107KM 79kW
Nie polecam tego samochodu... Mam go po mojej bylej, ktora wykorzystywala go glownie do odwaznych sesji na instagramie i nagrywania filmow dla doroslych ( co widac na jej koncie na IG: aprobowana). Samochod nie nadaje sie do jazdy codziennej, co chwile cos trzeba robic przy nim, moze to jakas klatwa mojej bylej...
3,2
~Józef Z.
SUV 1.5 dCi 107KM 79kW
Kupować na moją wiochę się nadaje w 100% tylko cena z vatem odstrasza, dlatego lepiej kupić bez vatu. Napęd na 4 koła - bez zastrzeżeń. Brak reduktora - wada, ale to nie koń. Zimny trochę, ale to przez diesla. Kocham tego rumuńskiego brudasa -nie myję go bo 3 razy chcieli już ukraść.
3,6
~krzych
4,2
~majcher
SUV 1.5 dCi 107KM 79kW
bardzo wolno się rozgrzewa, żeby osiągnął właściwa temperaturę, zimą trzeba przejechać minimum ze 30 km i to z dość dużą prędkością obrotową; jeśli się jeździ w mieście albo na krótkich trasach i biegach 2-5 (odpowiednik 1-4 w innych samochodach)to w ogóle jest problem, żeby silnik osiągnąl wlaściwą temperaturę pracy. Jazda na zimnym silniku jest taka sobie; natomiast po rozgrzaniu jest bardzo super. Elastyczność jest bardzo dobra. (Silnik)
4,5
~SamFisher_TC
SUV 1.5 dCi 107KM 79kW
Zaskakująco dynamiczny silnik,choć w kabinie słychać jego pracę, blokada od 4000 obrotów (Silnik)
Dacia Duster I SUV