spoko spalaie jak na te gabaryty,rozie od 6.5 do 9,8l/100km zaley od obiazenia auta
głosna!!! musze jechac do serwisu ,słychac kazadą zmiane biegu i czuć jak zeby chaczą o siebie brakuje 6 biegu przy 110\\, jest tylko w dieslu :(mimo ze mam najbogatsza wersje :(
spoko wybiera nierownosci a duzy przeswit daje frajde z jazdy w terenie
szyba z przodu za mała a przy cofaniu przydałyby sie czujniki ale za te pieniadze mozna poprosic kogos o pomoc :)
coz nic dodac nic ujac cena czyni cuda, wydaj 80000 tys i bedzie super ale nie ma co płakac do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic z czasem
klima sie sprawdza mimo ze manualna a nawiewy daja rade jest spoko
przestrzen za kierownica dla mnie jest ok mam 178 osoba z boku tez siedzi bez problemu a tył tez niczego sobie osobowki sie chowaja jest ok
oj to wyciszenie jest katastroflne sychac jak szummi powitrze, opony a w dodatku skrzynia u mnie, przu 130 km/h głosno za głosno:(miałem alfe ze sporowym tłumikiem i wydechem i było ciszej przy 130 nie postarali si tutaj wampiry:)
spalanie jak na te gabaryty nawet zadowalajace miasto :zmiesciłem sie w 7l/100km, trasa 6,5 do 10l/100km w zalenosci od predkosci i załadunku auta,srednio miesci sie w 8l/100km jest dobrze
wykonanie całkiem fajne dobrze spasowane plastiki mimo ze tandetne ale wole gorsze i o wiele tansze plastiki niz przepłacac za lepsze a przecierz nie spie z nimi:)CENA CZYNI CUDA
gwizd wiatraka nawiewu na 2 -ce
zobaczymy co z moja skrzynią i jej głosna pracą okaze sie po przeglądie co powiedza w serwisie:(pozatym nic )
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 105KM 77kW