świetny samochód - piękny, dynamiczny, w miarę ekonomiczny, przyciąga wzrok. Ma w sobie " to coś". Najlepszy na rynku w stosunku jakość/cena
190koni uznałem za idealnie rozwiązanie pomiędzy 150, a 310. Jeździłem wszystkimi wersjami i to jest idealne wyjście. Dużym plusem napęd 4x4, którego nie ma w 150 konnej wersji.
działa bardzo sprawnie, bez zarzutów. Manetki również działają bardzo dobrze. oczywiście wyczuwalna 1-sekundowa dziura w przyspieszeniu przy mocniejszym depnięciu na pedał gazu, ale to norma.
perełka, nie miałem okazji jeździć tak precyzyjnie prowadzącym się samochodem, a mam porównanie np z Audi czy Mercedesem. Czysta przyjemność z jazdy.
Póki co oceniam tylko wygląd, bo samochodem jeżdżę dopiero rok.
mogłoby być lepiej, ale nie jest źle. Słabsza widoczność lusterka wstecznego ale czujniki + kamery robią robotę, a są w standardzie także nie ma z tym problemu.
naprawdę dużo miejsca w środku, niezły bagażnik, fotele regulowane w standardzie, przyjemne materiały w środku
bez zarzutu
jak wspomniałem wcześniej, bardzo dobrze
do 140 jest ok, potem już jest głośno - sporo zależy ile calowe koła wybierzemy, ja mam 18 i jest ok
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TSI 190KM 140kW