Oceny Citroen ZX Kombi 1.9 TD 90KM 66kW 1993-1997

Najnowsze oceny Citroen ZX Kombi 1.9 TD 90KM 66kW 1993-1997

4,2
~rufig@buziaczek.pl
Kombi 1.9 TD 90KM 66kW
Mimodrobnych niedoskonałości jestem bardzo zadowlony z autka. Przedewszystkim po 12 latach - BRAK RDZY !!! Nadwozie kombi zapewnia ogromną ilość miejsca w bagażniku, wnętrze jest wykonane z przyzwoitych materiałów, jest przyjemne i bardzo stonowane. Za to wyższy komfort jazdy może zapewnić tylko XM lub Xantia (Kolega, który jeździ BMW E-34 jadąc jako pasażer stwierdził, że ten samochód nie jedzie - on po prostu płynie)
4,2
~Laasi
Kombi 1.9 TD 90KM 66kW
Auto nie rzucające się w oczy z dużym bagażnikiem, w miarę dynamicznym silnikiem za nie duże pieniądze.
4,3
~morfeush@op.pl
Kombi 1.9 TD 90KM 66kW
Ja bym dał ocenę pomiędzy 4 a 5 bo jeśli ktoś te autko polubi i zadba to jest naprawdę wdzięczne ale bywa czasem że przyspoży kłopotów zatem tak pomiędzy.
3,5
~Robert robert@nasze.pl
Kombi 1.9 TD 90KM 66kW
nie jest zle oszczedny i wygodny jak za te cene polecam silnik jest nie do zajechania...i nie jest wrazliwy na brak szczegolnej troski o detale
4,9
~Wiktor Nakonieczny
Kombi 1.9 TD 90KM 66kW
Witam, jeżdżę ZX-em cztery lata kombi jest moim drugim autem i pod rzadnym pozorem niemam do tego auta zastrzezeń oceniam jako urzytkownik i mechanik samochodowy. z powarzaniem Wiktor (Bezawaryjność (drobiazgi))
4,6
~Wojtek 42 l
Kombi 1.9 TD 90KM 66kW
przejechane 346 000 km i silnik nie bierze oleju. Poprzednio miałem BX z tym samym silnikiem i ptzejeździłem 600 000 km ale buda się rozpadła, silnik nadal był dobry. (Silnik)
Dziennik kosztów dla Citroen ZX Kombi 1.9 TD 90KM 66kW
6,0
4,5
~Woj
Kombi 1.9 TD 90KM 66kW
silnik z turbo - mała turbodziura mocny i elastyczny,lekkie pocenie się, nie bierze oleju, od zmiany do zmiany co 10 tys, ubywa na miarce do 5mm. Trochę głośny zimny i pow 120, zapala na dotyk. Tylko normalna obsługa (Silnik)
4,5
~ewelinaela@tlen.pl
4,1
~Kryptonn
Jest ok:)
4,7
~Robo
Kombi 1.9 TD 90KM 66kW
Łatwy dostęp do przełączników, przycisków i innych elementów samochodu. Miejsca wystarczająco zarówno z tyłu jak i z przodu. (Ergonomia)
Citroen ZX Kombi