autko calkiem dobre, jednak chyba je zmienie, na cos mlodszegego, ale bede juz chcial jakiegos golfa 4 albo nowsza corolle.
dbam o niego wiec raczej mnie nie zawodzi
przy stanie 196000 wymienilem skrzynie biegow na uzywana ze stanem 102000 bo stara juz ledwo dzialala
bardzo wygodnie sie nim jezdzi, jednakze dla mnie jest troche za niski, gdyz nie raz smigam polnymi drogami to slysze jak kamienie strzelaja w poodloge
widocznosc za dnia slonecznego jest ok, jednakze noca jest slabo, moze to wina ze mialo to autko juz troche wypadkow i swiatla moga byc troche zle uregulowane, lecz jak zaczyna padac deszczz zaczyna sie tragedia.jedna wycieraczka to jest najwiekszy chyba problem tego samochodu.
ok
spoko, szybko zima sie nagrzewa
to jeden z najwiekszych plusow tego samochodowdla mnie, bardzo duzo przestrzeni nawert przy jezdzie 5 osob
slabe, za mocno slychac co sie dzieje na zewnatrz
starszy samochod wiec nie moge wymagac cudow, jednak w niemczech robiec 700 km na autostradzie srednie zuzycie wyszlo mi 7,3
to tez dla niego plus, jest zdecydowanie tanszy niz jego odpowiednikim w klasie, a w koncu to byla werskja rzadowa kiedys francuzow,n
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 75KM 55kW