Jezeli chodzi o spalanie to nie ma sie do czego doczepić. średnio 6 l/100 km przy tak dużym samochodzie to dobry wynik. Jak na 90 km dynamiczny, Ma tylko jeden mankamen który kładzie to wszystko co dobre - STRASZNIE GŁOŚNY !!!!
Jak sie okazuje samochody posiadają WADĘ FABRYCZNĄ - zgrzyta coś w skrzyni biegów na 2 i 3. Po wizycie w kilku serwisach i wizycie Pana z Warszawy stwierdzili ze tak jest i nic z tym nie zrobią !!!!!!
Samochód bardzo miękki. Ale to jest faktycznie cecha tego samochodu i to sie da zrozumieć w poruwnaniu do zgrzytania w skrzyni biegów. Buja na boki ale ogólnie jest nieźle
Mi akurat belka z przodu nie przeszkadza i uważam ze widoczność jest dobra.
Duże auto = dużo czasu zeby nagrzać i schłodzić, ale radzi sobie nieźle
DUże auto - nie ma sie czego doczepić
Nie jeżdziłem nigdy gorszym samochodem. Zawieszenie kompletnie nie tłumi nierówności ( stuki), silnik strasznie głośny i fatalna akustyka we wnętrzu. Jak ktoś jeżdzi do 100 km/h to wytrzyma po wyżej nauszniki na uszy potrzebne koniecznie
Po przjechaniu 37.000 km mam krzywe odbydwie tarcze z przodu ( 0,30 przy dopuszczlanej warości 0.13 - ciekawe czy mi wymienią ), coś drga w desce rozdzielczej w czasie przyśpieszania, zaczynają skrzypić fotele przednie.
Tu wracam do skrzyni biegów i tłumienie zawieszenie. To co wpływa na komfort i ciszę w samochodzie najbardziej zawodzi. I najgorsze to ze firma odsyła nas do domu bo twierdzą ze nic z tym sie nie da zrobić.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 HDi 110KM 81kW