Jezeli chodzi o dynamikę silnika to byłem zaskoczony pozytywnie natomiast kultura pracy dramat. Strasznie głośny samochód !!!
Od 4 miesięcy czyli od zakupu samochodu coś zgrzyta w skrzyni. Po 3 wizytach w serwisie Citroen stwierdził ze jest wada fabryczna i trzeba wymienić mocowania do filtru powietrza i to pomoze i oczywiście NIE POMOGŁO. Zgrzyta dalej a w Warszawie stwierdzili ze mam trzymac sobie gałkę zmiany biegów to wtedy nie bedzie zgrzytać - samochód za ponad 60 tyś zł !!!!! Chyba sie bez sądu nie obejdzie . A to podbno mankament wszystkich Picasso z silnikiem 1,6 HDI !!!! Nie kupować
Trochę za mięki ale moze być
Jak sie przełączy nawiew z klimatyzacji na szybe to i tak wieje po nogach wiec w drodze nad moze trzeba sie ubrac w skarpetki i ciepłe buty !!!!
Miejsca sporo
Nie jest to przenośnia - BOLĄ USZY OD JAZDY SAMOCHODEM. Słychac silnik, tłumik , a zawieszenie wydaje taki dzwięk tłumiony ze bębęnki w uszach pękają i to mówie całkiem powaznie !!!. W drodzie nad morze stawałem co godzine bo sie nie dało jechać.
Jak na duży samochód pali dobrze
Jezeli macie tak sam samochód i te same usterki dzwońcie moze coś załatwimy razem z Citroenem !!!!!!!!
Po 4 miesiącach i 20.000 km jestem dość często w serwisie a samochód dalej nie naprawiony
1. Zgrzytanie w skrzyni biegów
2. Zle działa nawiew - cały czas na nogi
3. Komputer wskazuje zupenie nie związane z rzeczywistością dane