jak kupujesz dwu, trzylatka, to nie miej pretensji do samochodu ( twój komentarz w motofaktach) , tylko do poprzedniego właściciela. licznik się zgadza? wątpię.( do bmpm)
przeciętna. jak zimna, to źle.
jak na miniwany , to nawet doskonale(ale głośność zawieszenia... tłucze)
z tyłu jest dobrze , ale nie są to siedzenia limuzyny. denerwuje brak regulacji kierownicy w poziomie. koszmarny odblask deski rozdzielczej w przedniej szybie. niewystarczające podświetenie ,,zegarów,, przy właczonych światłach mijania (bez włączonych świateł w słoneczny dzień - też)
może być, gdyby nie jakieś gwizdy i nerwowa reakcja na zmianę nasłonecznienia. na ten segment-dobrze.
silnik buczy powyżej 110km/h pod wiatr. może to wysokość samochodu to powoduje(duże opory powietrza). duży hałas od opływającego powietrza.
biorąc pod uwagę sprzedaż używanego, to trzeba nim jeździć do końca, albo dużo stracić przy sprzedaży. promocje załatwiają ten spadek wartości a samochód jest warty kupna.
pod warunkiem , że serwis niczego nie zepsuje.
nic. zastanawia mnie zawieszenie. fakt, że tłucze i jest głośne, ale na przeglądzie przechodzi i serwis też tam niczego do wymiany nie widzi. jak mówię komukolwiek , że przejechałem ponad 200000 km. i nic się nie dzieje to patrzą na mnie jak na idiotę.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 16V 116KM 85kW