Z racji przebiegu mogę stwierdzić, że auto ma bardzo trwałe zawieszenie, tapicerka jest nie do zdarcia/ wygląda jak nowa /, samochód jest bezawaryjny, nic się nie poci pod spodem, nic nie leci, luzów też żadnych nie wyczuwam. Spasowanie elementów karoserii jest za to koszmarne,duże szczeliny , duża różnica w wymiarach.
Pracuje i ma się dobrze. Mam gaz od początku i muszę przyznać ,że muszą go zakładać fachowcy/ multiplex i OBD/.
Dobrze , ale nie rewelacyjnie. Na zimno dość oporna.
Oczywiście nie jest to resorowanie sedana dobrej klasy.
Gdyby nie lewy słupek , to by było 5.
Trochę za nisko kończy się sufit z tyłu. Tylne siedziska za płaskie/ ale tak ma ta klasa/.Mimo wszystko 5/bo ideałów nie ma/.
Nie mam najmniejszych problemów z klimą. Nawiew działał i działa , powietrze nie śmierdzi/ trzeba odgrzybiać tak jak każdą klimę/. Pewnie , że to nie klima z klasy wyższej , ale radzi sobie całkiem sprawnie i w miarę cicho.
Wszyscy mówią , autobus i mają rację.
Skrzypią uszczelki drzwi. Bardzo słychać opływające powietrze. Głośne zawieszenie/ no ale na naszych drogach.../
Na benzynie nie jest to mistrz oszczędności. Na gazie jeździ się tanio / ostatnio coraz drożej/.
Ceny wyjściowe są koszmarne, ceny w niekończącej się promocji już do zaakceptowania, ceny po targowaniu mogą być naprawdę dobre.
Jedna końcówka drążka,oczywiście raz amortyzatory / przód/, raz tarcze, żarówki H4 co 40-50000 km., regulacja zamka tylnej klapy, i przed każdą zimą smarowanie przepustnicy czy czegoś tam/ jeżdżę na gazie i podobno nie ma smarowania i w zimie potrafi zamarzać/, szczęki przód co 45- 55000km., tył po 80000km.Żarówki z tabl. rozdz. po 100000km. / lepiej wymienić wszystkie, koszt żarówek to pryszcz, zdemontowanie obudowy to już wydatek/. I NA TYM KONIEC.
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 16V 116KM 85kW