Jak na autko rodzinne - naprawdę nie można narzekać.
Bez problemów ale trzeba się przyzwyczaić (redukcja z 2 na 1) przy małej prędkości.
Oczywiście są lepsze ale ten tez świetnie spisuje się na polskich drogach - nie ma co szukać dziury w całym.
Mnustwo szybek - jest co wycierać ale za to na wycieczce...
Nie zamieniłbym nawet na C4 tak mi leży to autko, że brakuje mi słów na wyrażenie zachwytu - pojemne, schowki, stoliki, sterowanie - wszytko pod ręką.
Powiem krótko - dzięki automatycznej klimatyzacji zawsze jest miły chłodek i brak zaparowanych szyb.
Uwielbiamy nim wspólnie jeździć - wesoły autobus.
Przy 190km/h (na autostradzie w niemczech) rozmawialiśmy wszyscy normalnie - bez krzyków. Wzrost chałasu odczuwalny jest przy gwałtownym przyspieszeniu.
Jak już wspomniałem silniczek sprawuje się b.dobrze, biorąc pod uwagę gabaryty autka naprawdę sapla niewiele - może trafił mi się egzemplarz. Podaję wyniki na podstawie wskazań komputera pokładowego.
Myślę, że bardzo dobry zwłaszcza gdy skorzysta się z oferty promocyjnej na przełomie roku i wybierze autko w najbogatszej dostepnej wersji (Exclusiv)
Troszkę trzeszczy na uszczelkach drzwi - ale wystarczy wpuścić trochę smarowidła do środka i rozprowadzić. Mam też kłopot z żaluzjami - prawdopodobnie silniczek haczy lub coś sie dostało - za tydzień przegląd to zgłoszę.
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 16V 116KM 85kW