Ten samochód trzeba mieć żeby zrozumieć dlaczego ludzie go kochają za to jaki jest :)
Nie jest to BMW ani Mietek.. to jest jego największa zaleta..
Cholernie dobra elastyczność.... :) To prawda, że od 50 można sobie wrzucić piąty bieg i auto nawet pod górkę się nie dławi :D Sam silniczek na gazie może troszke za słaby, ale jak ktoś chce jeździć szybciej to niech zainwestuje w 3 litry :D Spalanie baarddzo przyzwoite :)
Czasami chaczy i często są problemy ze wstecznym.. Drążek tez mógłby być krótszy , ale dla chcącego nic trudnego :d I to wodzidełko :D
Bosh... znajdźcie mi inny samochód który przy takim komforcie jazdy trzyma się drogi przy skręcie jak przyklejony !!! (nawet przy komplecie pasażerów) A jak komuś się nie podobają przechyły to przełącza na SPORT i po sprawie :D Już nie mówie o możliwości regulacji prześwitu... Dodatkowo samochód ZAWSZE stoi tak samo, bez względu na ciężar bagażu i pasażerów :) Kocham hydraulike ! :D
W sumie doskonała.. strasznie duża powierzchnia szklana, no oczywiście do tyłu troszke gorzej ale nie jest źle :D od czegoś są czujniki parkowania :D
Do radia można byc mieć bliżej, ale dużo XMów ma sterowanie z kierownicy a to wszystko wyjaśnia :D Troszkę deska skrzypi (za dużo plastików). Wszystko rozmiesczone pod ręką, ale trzeba sie przyzwyczaić do hamulca postojowego i do otwierania maski :D Francuzi zawsze robią wszystko inaczej :D
Niektórym może przeszkadzać troszkę za duża kierownica..ale ja w życiu nie zmienie tego jednoramiennego cuda :)
Zajebioza... wszystko jest tak przemyślane, że żadna szyba nie jest w stanie zaparować podczas jazdy :) A dodatkowa tylna szyba to inteligentny wymysł :D
Jak ktoś mi powie, że z tylu lub z przodu jest mało miejsca, to niech jeździ tramwajem.....
Jak odsune przednie siedzenie na maksa do tyłu to przy wzroście 188 cm nie moge dosięgnąć pedałów nogami... :P a Jak się przysunie siedzenie całkowicie do przodu to z tyłu można spać na podłodze :D
Kanciaste nadwozie niestety nie wpływa dobrze na wyciszenie.... uszczelki zawsze są do wymiany :D...
przyzwoite :D gaz : 11/9 Przeglądów nie robie.. sam wiem, kiedy należy cos wymienić :) Ceny na pewno niższe niż w BMW lub Mietkach...
8 tysięcy- samochód z LPG 92 rok... wyposażenie pełne bez skóry.. silnik 2.0 Stan świetny... :) Pokażcie mi bmw 5 lub 7 za taką cene...
E...... wiadomo.. ELEKTRYKA :D Tu cos piknie, tu raz po raz nie zadziała, ale da się żyć :D
Akurat nic poważnego nigdy się nie zdarzyło.. i chwała mu za to :D
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 122KM 90kW