ogólnie super, cały czas (póki co) porównuję do poprzedniego auta - Cordoby - miejsca dużo i wygodnie. W rubryce \"spalanie\" - podałem szacunkowe wartości, nie sprawdziłem jeszcze tego (auto mam po prostu za krótko)
trochę jakby lekko rwie przy starcie, nierówno, ale po chwili jest w porządku
jak na 13-latka(ę?) skrzynia super, zero luzów, precyzyjne przełożenia
podobnie jak skrzynia biegów, bez luzów, precyzyjny
widoczność super, dość duży promień skrętu i szeroka belka z tyłu nieco ograniczają widoczność - do przyzwyczajenia ;p
miękko, wygodnie, przyjemnie, dobra pozycja za kierownicą, miejsca sporo
klima super, z tyłu chłodek dociera chwilkę później, ogrzewanie jeszcze nie wiem, pewnie też ok ;p
przestrzeń... jest mega, porównując z poprzednim - niebo, za kierą mam mega miejsca, jednocześnie za mną można grać w piłkę ;p
całkiem cicho jak na 2 litrowy silnik, nawet bardzo, sprawdzałem przy uruchomionym alarmie, przy masce nie dało się wytrzymać, po zamknięciu drzwi można spokojnie rozmawiać przez komórkę ;p
tego jeszcze nie wiem, auto mam niecały miesiąc, jestem w fazie testów ;p
nieźle, auto bardzo dobrze utrzymane, chciałem zmieścić się w założonej kwocie i udało się ;p już nie liczę przed-zimowych kosztów, wymiana płynów itp.
testuję, jak na razie dobrze, bieżąca wymiana płynów itp. z czasem drobne naprawki - odpryski lakieru itp. coś z czym da się jeździć ;p
też \"w fazie testów\" jak na razie nic poważnego, oby tak dalej
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 132KM 97kW