: masa miejsca , super wygodnie z tylu, duzo miejsca na nogi i nad glowa , mam 192 cm wzrostu
: wymiana kielichow zawieszenia - pelno tego w forach, zacinajacy sie regulator zawieszenia ale to od nieuzywania
: korozji brak ale lakier raczaj slaby potrafi sie odbic do blachy ale nie koroduje - ocynk
fajne autko, jak zadbane to nie ma sie czego obawiac, tylko trzeba czasem dbac, polecam wysokim jak ja
nie narzekam , czasami na lpg potrafi zgasnac zwlaszcza przy mrozie -15st, na benzynie wszystko ok, silnik cichy, przecietny ale w dobrym tego slowa znaczeniu, bezawaryjny...a chcialoby sie V6 bo buda ciezka gdyby nie ta cena paliwa :)
po dluzszym postoju np. tydzien raczej ciezko ale biegi wchodza i to mimo wymiany oleju w skrzyni, po przejazdzce wszystko wraca do normy
tu super komfort i prowadzenie, poprawke trzeba brac na srednice zawracania , ciezko pod marketami - potrzebuje miejsca na manewry i na bude i na dzwi bo duze
obnizam o 1 za widocznosc do tylu, ja niewiele widze a mam 192 cm
sterowniki tylnych szyb na srodkowym tunelu pod podlokietnikiem, malo to praktyczne ale rzadko uzywam, na suwaki wentylacji musze czasem spojrzec ale uzywam przewaznie lacznika klimy a ten jest pod reka, bardzo duzy plus za klapke na radio
przy minus 15 ogrzewanie troche za malo ale to kombi, dobre odszranianie szyby przedniej, klima dziala ale nie porownuje gdyz nie uzywam za czesto bo potem choruje w lecie :)
przestrzeni ci dostatek wszedzie nawet 6
silnik cichy ale powyzej 140 robi sie glosno od nadwozia, wugluszenie podwozia tez nie tak dobre jak w nowych autach tej klasy, ale jak sie ktos z CC przesiadzie to i tak zachwycony
mi pali srednio 11l/100km lpg, po Wroclawiu poza szczytem tzn. kiedy sie jeszcze poruszam 12-13, na autostradzie z pelnym obciazeniem 140km/h - 9.9
wymiana kielichow w ASO -1900
poza ASO - do przyjecia, ale byly tylko wymiany eksploatacyjne i serwis
tanie , dobrze wykonane, materialy wysokiej jakosci, troche sie kierownica wyrabia ale dam zeby mi skore tam zalozyli jakaz fajna,sam material deski i siedzen moze posluzyc za wzor do nasladowanie: mile w dotyku, nie niszczy sie
w zasadzie to zerwana linka hamulca recznego, skorodowane styki halogenow w kostce (sztuka ja znalesc), awaria zamka klapy tylnej, wlasciwie sobie nic wiecej nie przypominam, wymiana tlumikow ale to wina LPG - caly uklad z robocizna 350pln
jedna usterka , wymiana kielichow 1900pln w ASO
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 132KM 97kW