: bałem się tego zawieszenia, ale teraz nie istnieje już dla mnie inne, każde bez hydro nie do przyjęcia, pisze z Ciroenem polubisz każdą drogę i to jest prawda, ale tylko z zawieszeniem HYDRO
: na łączenku blach w tylnym lewym nadkolu od strony wnęki drzwi lekko korodje, ale to jak już wiem jest wada fabryczna , po lifcie usunięta
auto mam od dwóch lat, jadąc xantią mam święty spokój i ciszę, wygoda powiązana z zawieszeniem hydro daje niesamowitą przyjemność z jazdy, nie jest awaryjne jak co niektórzy piszą, warunek nie oszczędzać na zakupie, to się mści że trzeba dokładać i dokładać,
silnik nie sprawia żadnych problemów, zadowala się bioestrem z bliskiej, cicho chodzi
skrzynia Ok, też 0 problemów,
tutaj to już jest komfort i jeszcze raz komfort, zawieszenie hydro jest idealne, płynie po drodze
ogólnie ok, tylko do tyłu nie za bardzo, trzeba uważać aby w coś nie przywalić tyłem
bez klimy jest tylko dobre
jak na średniej klasy auto jest OK, 182cmm
bardzo dobre, jadąc Xantią ma się uczucie że jedzie się mercem S klasa
HDI pali mniej, ale ten też nie aż tak dużo, średnia wyszła 7.3L na 100km, najmniej spalił 5.5L trasa do Gdańska ponad 600KM, na baku 60L zrobię po mieście głównie i trochę trasy ok 850KM, a na tylko trasie 1150KM, więc jest ok. tankuje cały bak na bliskiej, 20L ON i 40L bioestra
za małą kasę nie kupi się Xantii do jazdy tylko do roboty, może być przez to przekleństwem,
przerwał się przewód od szyby elektrycznej, kilka godzin dłubania , szukania i usterka usunięta, poza tym nie ma innych awarii
brak, mogę na to auto liczyć, wsiadam , jadę 600km , wysiadam i nie myślę że coś może paść, nie wożę też narzędzi poza kluczem do kół i podnośnikiem
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TD 90KM 66kW