Fajne auto za niewielkie pieniadze. Wersja nadwozia VTS naprawde fajnie wyglada. 14 calowe aluminiowe felgi wygladaja naprawde fajnie i nie daja komfortu taczki. Ogolnie polecam ze wzgledu na ekonomicznosc silnika!!
Jest to wersja VTS 1.4 75KM (nawet nei wiedzialem ze taka istnieje do momentu kupna i zapoznania sie z ksiazka serwisowa). Bardzo dobry, ekonomiczny i elastyczny silnik. W zwiazku z tym ze jest to 8 zaworowa jednostka autem jezdzi sie swietnie. Bardzo elastyczny i ekonomiczny motor. Polecam
Bez powaznych mankamentow. Chodzi jak skrzynia powinna chidzic.
Wszystko fajnie gdyby nie fakt problemow z tylna belka i faktem ze z powodu przedniego stabilizatora chcieli mnie skroic 580zl za przedni wahacz (udalo mi sie kupic zamiennik za 200) to bylo by ok. Prowadzi sie fajnie. Kompromis pomiedzy sztywnoiscia a komfortem. Ps. tylna belka strasznie droga w naprawie (regeneracja 800-1200zl)
Duzo widac, jak najbardziej pozytywnie.
Duzo miejsca w srodku. Wszystko pod reka. Denerwuje troche brak schowka pod poduszka pasazera gdzie jest bardzo duzo niewykorzystanego miejsca.
Dosc szybko sie nagrzewa. Bez szalu ale wszysko jak trzeba.
Male auto ale miejsca jest wystarczajaco. DOsc wygodne fotele z bardzo dobrym trzymaniem bocznym.
do 120 jest ok. Mozna normalnie rozmawiac w srodku nie przekrzykujac sie. Powyzej jak to w malym aucie robi sie nieprzyjemnie.
Tu wielkie zaskoczenie. Auto jak na osiagi pali niewiarygodnie malo. Auto nawet w najciezszych warunkach nie spalilo mi wiecej niz 7l na 100km (zima 100% miasto). Trasa po polsce 5.5 litra. Trasa niemcy 130km/h 6l/100. BARDZO DOBRZE. POLECAM!!!
Bardzo duzo zamiennikow na rynku, auto tanie w zakupie. Niektore czesci drogie ale to jak w kazdym aucie. Ogolnie polecam!!
Z drobiagow padlo narazie :
-odpadla zdobiona koncowka rury wydechowej (przerdzewiala)
-Odpadlo gniazdo sondy lambda (przerdzewialo)
-problemy z uszczelka pod \"klawiatura\"
-dosc czesto przepalajace sie zarowki
Tylna belka ktora daje sie we znaki.
Naprawialem juz raz i koledzy z warsztatu dali ciala wymieniajac tylko czesc rzeczy i nei uszczelniajac wszystkiego jak trzeba. Rezultat = 700zl wyrzucone w bloto. Koszt kompletnej regeneracji beli 800-1200 zl.... strasznie boli... ale trzba bedzie sie poswiecic. Tak ekonomicznego auta za te pieniadze sie nei znajdzie.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 75KM 55kW