: Mały ale wyrywny i ekonomiczny. Ogrzewanie - daje jak z piekła.
: Końcówki drążków i amortyzatory - tanie ale co kilka sezonów trzeba wymienić
Samochodzik odwdzięcza się długą i bezawaryjną jazdą już sam nie wiem ile lat ,chyba z 10. Jest dynamiczny , w mieście sprawuję się doskonale. 60 km daje radę . karoseria ocynkowana- bez korozji. JJestem zadowolony. Gdyby był produkowany - kupiłbym jeszcze raz
Dynamiczny i oszczędny, bezawaryjny
Działa jak trzeba. Czasem aby wrzucić wsteczny trzeba ponownie wysprzęglić. Biegi wchodzą czysto i precyzyjnie.
Precyzyjny i dobrze trzyma linię jazdy. Dla mnie komfort ( jak na takie małe autko)
Ocynk-bez komentarza. Drzwi ,tylna klapa i maska otwierają się i zamykają od lat bez problemów.
Widoczność jest wręcz doskonała z każdej strony,
Wszystko na miejscu i pod ręką , włączniki elektrycznych szyb są przy lewarku biegów- idzie się przyzwyczaić . A ... sygnał dźwiękowy jest na lewej dźwigni . Szkoda że nie w kierownicy.
Dmuchawa ma 3 biegi , ale nigdy nie włączałem dalej niż 2 bo bym się ugotował. W zimie jest doskonały. Szkoda,że nie ma klimy
Miejsca z przodu jest dużo , dla pasażera jeszcze więcej .. Mam 180 cm wzrostu i jeżdżę komfortowo. Z tyłu miejsce raczej dla dzieci lub osób nie wysokich. Siedzenia wygodne
Może być, do prędkości ok,90km/h jest cicho i można posłuchać radia bez dużego podgłaszania lub rozmawiać.
Auto się nie psuje, Części ekspolatacyjne tanie jak barszcz .
Rewelacja. Auta nie są drogie , są za to mało popularne .
Jak już wspomniałem -bezawaryjne. Odwdzięcza się długim działaniem. Jest pewniakiem,. Wsiadam i jadę. Końcówki drążków amortyzatory filtry oleje klocki -normalna sprawa że trzeba wymieniać ,ale to żaden koszt.Części kosztują po kilkadziesiąt zł.
Poważne usterki jeszcze nie wystąpiły. Auto bezawaryjne.
- zużycie paliwa dla silnika 1.1 i 60KM 44kW