: Wszystko! Ale jakbym miał do wyboru, to chyba bym wziął 1.4 75 km ;)
: Łożyskowanie Belki skrętnej
: Rdza wokół uszczelek anteny i okna bagażnika
Bardzo fajny jako pierwszy samochód, na pewno lepiej wypada niż Seicento 1.1
Jak na razie nie sprawia problemów, jest elastyczniejszy i żwawszy niż 1108 w Seiu. Co prawda czuć przy 5 osobach w samochodzie mały niedobór mocy, ale 60 km przy 1,1 to i tak dużo :)
Troszkę mnie wkurza nie zawsze wchodzący wsteczny, ale tak w ogóle skrzynia cacy :)
Bardzo fajnie reaguje na kierownicę, luzów nie ma. Bardzo mi się podoba to jak kierownica fajnie wraca do położenia wyjściowego podczas jazdy. W ogóle nie przeszkadza brak wspomagania :)
W środku jest dużo miejsca jak na samochód tej wielkości, fotele są o wiele wygodniejsze niż w Yarisie III lub w Seicencie. Jak w tamtych się siedzi jak na krześle, to w Saxo nisko i jak na leżaku :)
Za to bardzo mi się podoba nieparzyste wyskalowanie prędkościomierza, czy klakson w dźwigni świateł.
Wkurza mnie brak podświetlenia sterowania nawiewów, i ogólnie te suwaki... Czemu nie dali pokrętł takich jak w Seiu czy Polo? Do tego bardzo lubi parować przednia szyba -,- Jeszcze wentylator ma 3 biegi, z których 2 są bardzo wolne a trzeci jest na pełnej mocy...
Nikt nie narzekał jeszcze :) 4 pasażerów się mieści.
Cichy aż do 4 tyś obr/min. ale ja lubię słuchać silnika, a ten ma nawet ładne brzmienie :)
Wszystko tanie oprócz belki skrętnej z tyłu... Regeneracja kosztowała 1200zł, a trzeba ją wykonać co 80-100 tys. km.
Ja co prawda dostałem od dziadka swoje na 18 urodziny, ale tak jak patrzę, to te 4,5 tys zł za Saxo 1,1 z często roz********ą belką to chyba bym nie dał...
Póki co bez problemu :)
Za mojej kadencji No Problemo ;)
- zużycie paliwa dla silnika 1.1 i 60KM 44kW