Polecam z motorkiem 1,1- 1,4- 1,5diesel.Fajne autko.
Słaby-1,1 na wielopunkćie jest o niebo lepszy,i mniej pali.Za to bezawaryjny,i w miarę cichy.Zero wyćieków.
Bezproblemowa w moim przypadku.Idiotycznie skonstruowana pod względem zestopniowania-dłuuuuuugie biegi.
Niezły jak na małe autko.W miarę komfortowy.minus-duża średnica zawracania,ćiężko pracująca przekładnia.Mała awaryjność zawieszenia(!!!).
Moze być ,nie narzekam.Kiepsko ustawia śię lusterka.
Dobra-wszystko pod ręką.Doskwiera brak otwierania bagażnika od środka.,no i ta nieszczęsna regulacja lusterek.
U mnie bezproblemowo-trochę słabo grzeje przy duzych mrozach.-pomaga kartonik na chłodnicy.
Nieżle-tył trochę gorzej.Oczywiśćie dla dwóch dorosłych+dwoje(małych)dzieći.
Bagażnik może być,w miarę pakowny.Wygodne fotele.Niezłe materiały wykonczenia wnętrza.(poza boczkami drzwi).
standardowe, jak na klasę mini-głośny powyżej 100km/h.
Dusząc tyśiączkę po mieśćie potrafi spalić nawet 9l.Jeżdżąc spokojnie-6,5.Trasa-nie wiem,ale coś koło 6.W miare tanie częśći mechaniczne i blacharskie.,trzeba tylko wiedzieć gdzie kupić.
duperele-brak;,zamki,klamki,przełączniki i.t.p.-wszystko chodzi bez zarzutu.Jedyne co wymieniałem to: klocki,tarcze,szczęki,wahacze przód.,nie mówiąc o filtrach,czy olejach.Pozatym NIC.
Na co mogę narzekać...-Raz siadł mi komputer(czasami gasł,i nie chciał odpalić).Na szczęśćie pomogło podłączenie do OBD,i przejrżenie plików.-usterka ustąpiła(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).No i z mojej winy przeskoczył pasek rozrządu(86tyś.).
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 i 50KM 37kW