: z nieclych 160KM przy tej masie i gabarytach auta naprawde zbiera sie wspaniale, no i licznik mozna zamknac..
: dwa razy w serwisie z powodu katalizatora, podobno sie zapycha od jazdy po miescie ale ja go wogol nie uzywam w miescie tylko dojazd do magazynu..
: po 20 tys km padla turbina w ramach gwarancji zalozyli nowa w serwisie
Auto spisuje sie dobrze, nie mam wiekszysz zastrzezen poza serwisem...
Jest naprawde super, silnik spisuje sie znakomicie. Dobrze wkreca sie na obroty i nie czuje kiedy auto jest obciazone
Po prostu idealna, przy 1,2 tys obrotow i ok 30km/h mozna spokojnie jechac na 3 biegu nic nie szarpie nic nie trzesie po prostu super
Jak na tego typu auto prowadzi sie naprawde dorbze, jest to wersja najwieksza z mozliwych wiec trzeba uwazac na krawezniki w ciasnych zakretach, ale prowadzi sie dobrze, przy silnym wietrze i pustym aucie nieco buja na drodze
Lusterka ok, ale przednia szyba mam prawie 2m wzrostu i na kazdych swiatlach gimnastyka albo stawianie kilka metrow przed linia zeby dobrze byli widac swiatla.
Jest ok wszystko pod reka
Ogrzewanie dziala jak w malym fiacie, klima co chwile sie psuje i nawiewy na boczne szyby wogole nie spelniaja swojej roli.
Mimo mojego wzrosu naprawde dobrze czuje sie w srodku
W koncu to auto dostawcze ale jak ktos nie przesadza z obrotami jest ok.
Ok moze i silnik jest dosc spory ale auto potrzebuje zdecydowanie za duzo ropy, serwis Citroena.. w calej Europie to samo lepiej omijac szerokim lukiem
za te pieniadze mozna kupie 1,5 Fiata Ducato... a wcale nie spisuje sie gorzej
poza klimatyzacja wszystko jest ok..
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 HDI 157KM 115kW