: Mocny, nie robi wiele hałasu i co najważniejsze zawsze gotów by pracować.
Jestem zadowolony i niech tak pozostanie.
Bardzo mocny silnik super elastyczny i cichy.
Biegi; pięć do przodu i jeden do tyłu :) w mojej ocenie bardzo dobrze dobrane przełożenia, które pozwalają na ekonomiczna jazdę i jednocześnie gdy potrzeba nieco docisnąć (np. podczas wyprzedzania) mam mozliwość skorzystania z pełnej mocy.
Nie mam żadnych uwag, samochód zarówno pusty jak i maksymalnie obciążony prowadzi się bardzo precyzyjnie. Na ocenę dobry wpływ ma umiarkowany ;) komfort w czasie jazdy po kostce i nierównym asfalcie (którego tu we wrocławiu mamy pod dostatakiem)
Wszytko byłoby doskonale tylko to położenie lewarka zmiany biegów ... a może to mój wzrost ;)
Jedyna rzecz która mnie niemile zaskoczyła, coś słabo dmucha i na ciepło i na zimno.
Wygodna przestronna i jak na auto do pracy dobrze wyciszona kabina, fotel kierowcy z pełną regulacją i podłokietnbikiem, natomiast pasażerowie mają \"ławkę\".
Auto do pracy, silnik mocny, a mimo to mogę w komfortowych warunkach słuchać moich ulubionych płyt.
Zrówno w mieście jak i na trasie auto pozwala zarabiać, czyli jest tak jak być powinno. Jedyną naprawą jaką musiałem zrobić była wymiana sprężyn (przednie zawieszenia) cena jak cena :) w normie.
W moim przypadku auto warte każdej zapłaconej za nie złotówki.
Nie mam uwag.
Nie mam uwag.