: mimo 136 koników daje sobie rade nawet w długiej trasie
: od początku hałasuje jak gdyby miał się zaraz rozpaść.
Mieszane uczucia
Daje rade , dość dobrze przyspiesza.
Słaba , szarpie a na wstecznym wykazuje dość dużą nerwowość.
precyzyjny ,
ale wadą jest to już czytałem u paru innych użytkowników : w okolicy 1120km/h zaczyna trząś kierownicą ( pomaga bardzo perfekcyjne wyważenie - mimo że mam opony już z felgami i zimę i lato - oraz zamiana felg fabrycznych na nowe alu albo stalowe ale lepszej jakości ) Myślałem że tak jest tylko u mnie ale na tym forum czytałem podobne opinie .
BARDZO słaby lakier mnóstwo odprysków od kamyczków na masce
super
Pozytywnie
dość długo się nagrzewa , ale po nagrzaniu jest ok
dopracowana
powyżej 100km/h bardzo głośno , szczególnie wrażenie otwartych szyb - choć są zamknięte
nie jest tak źle
pół na pół
Już od początku sporo drobiazgów , piszczący wentylator w kabinie wymiana na gwarancji ( serwis w Bydgoszczy katastrofa ), na mrozie zamarzły lusterka i nie chciały się otworzyć do jazdy , po 20 000 wymiana amorów z tyłu , po 48 000 z przodu nie wspomnę końcówek , po 60 000 wymiana sprężyn z tyłu ( a jeżdżę głównie sam ) , ilości wymienionych żarówek z tyłu i przodu już nie pamiętam.
wymiana połowy zawieszenia , wentylator chłodnicy ,
Nie wiem czy to usterka ale od samego początku potwornie hałasuje zawieszenie , w serwisie stwierdzili ze taki hałas od zawieszenia spowodowany jest tym że przednie i tylne zawieszenie znajduje się w obrębie kabiny i wszystkie normalne dźwięki szczególnie z przodu sa przenoszone do kabiny i dlatego je tak mocno słychać , w normalnym aucie amorki sa umieszczone pod przednia maską i dźwięki pozostają poza obrębem kabiny a tu jest inaczej poprzez wielkość szyby przedniej amory sa " w obrębie kabiny " i każdy stuk na dziurze słychać w środku . ŻENADA
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 HDi 136KM 100kW