: Całokształt. Auto grubo przemyslane i mega przyjazne rodzinie i kierowcy.
: różne błedy bp. czujnikow w oponach
Można zakochać sie w tym aucie. Prawdziwy przyjaciel rodziny i kierowcy.
Wszystko pracuje, jak trzeba.
Posiadam ten dziwny MCP czyli zautomatyzowany manual. Wg mnie idealnie pasuje do charakteru auta. W trybie automatycznym działa skrzynia, hamulec, wycieraczki, światła... Bajka w użytkowaniu.
Jak na minivana jest super. Bardzo fajnie sie tym jezdzi. Wsiadam i prowadze z przyjemnością. Jest bardzo przytulnie i prowadzi sie mieciutko.
Widoczność jest super, przecież to akwarium. W połączeniu z czujnikami pdzód-tył - rewelacja. A ta panoramiczna szyba i panoramiczny dach to mistrzostwo świata.
Nieruchomy środek kierownicy, centralne zegary, sterowanie klimy w skrajnych końcach deski to rzeczy, do których trzeba przywyknąć. Jednak po kilkudziesiciu kilometrach w tym aucie człowiek zadaje sobie pytanie, dlaczego w innych autach nie ma tak genialnych rozwiązań? Z kierownicy da sie kontrolować wszystko!
Jak to diesel, troche wolno sie nagrzewa, za to klima efektywna i przemyślane sterowanie.
Bez zarzutu. Choć auto wyraźnie mniejsze od np. Galaxy, to jest naprawdę spore wewnątrz. Brak dźwigni ręcznego i lewarka biegów daje sporo miejsca miedzy fotelami - super.
Tutaj zloty medal. Silnika i opon nie słychać. Z prędkością narasta tylko szum wiatru. Ale mam wersje exclusive z podwójnymi klejonymi szybami akustycznymi - rewelacja.
jeszcze nic nie naprawiałem, a auto kupiłem dziesicioletnie z przebiegiem 212 000.
Bomba. Ja nie wiem czemu te francuzy sa tak tanie, jak kazdemu szczena opada po obejrzeniu auta. bi-ksenony skretne, navi, tempomat, DVD, czujniki, klima dwustrefowa, oswietlenie kameralne, zawieszenie pneumatyczne, szyby akustyczne, automatyczny reczny, wycieraczki, światła, skrzynia... itd. itd.
Głównie elektryka, kilometry kabli i miliony wtyczek. Wystarczy jeden zaśniedziały styk, przetarty kabel i kłopot gotowy. Dlatego trzeba zainwestować w LEXIE.
Nie stwierdzono
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 HDi 136KM 100kW